/>

Audits en advies


Met de consultancy trajecten en gestandaardiseerde audits graven onze IT-engineers dieper in de systemen. Het onderzoeksdoel en verloop bepalen we samen. Zo maken we jouw organisatie veiliger of brengen we verbeteringen aan in de ICT- of ERP-omgeving.

Elke audit heeft een gedefinieerd begin, verloop en concreet doel waarmee onze IT-engineers aan de slag gaan. We hebben verschillende gestandaardiseerde audits, maar ook consultancy op maat aan de hand van jouw probleem of vraagstuk. Lees hieronder over de verschillende audits of vraag direct vrijblijvend advies aan. 

Security audit

Een complete veiligheidscheck van je interne netwerk. We controleren o.a. netwerkapparatuur, multifunctionals, wifi-punten en firewalls.

De bevindingen van de veiligheidscheck worden aangeleverd in een rapport of rechtstreeks gedeeld met de verantwoordelijke ICT-medewerkers.

Ransomware audit

Een audit gericht op ransomware en cryptolockers. We controleren je hoofdlocatie en geven een interactieve presentatie.

De controle geeft inzicht in de gevaren binnen je organisatie en de presentatie richt zich op het creƫren van bewustwording bij de medewerkers.

ERP audit

Bij deze audit analyseren we de ERP-omgeving. Hiermee wordt duidelijk wat de bottlenecks zijn en welke kansen blijven liggen.

Op basis hiervan stellen we een rapport op met aanbevelingen om de technische installatie te verbeteren.

Consultancy

In onze consultancy projecten kunnen we bijvoorbeeld meekijken met netwerking en connectiviteit, endpoint security, wireless networking en ICT met het oog op relevante wetgeving.

Onze gecertificeerde engineers kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

KOFFIE EN KENNISMAKING

Rick en Prewesh komen graag langs om de mogelijkheden en verschillende audits die wij aanbieden voor jouw organistatie vrijblijvend te bespreken.

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).