/>

Altijd en overal samenwerken met Microsoft 365.


Wij helpen jou graag om volledig over te stappen op de cloudservices van Microsoft 365. Het voordeel is dat je jouw bestanden overal kunt bereiken, ook vanuit een ander continent mails kunt beantwoorden en collega's kunt bereiken.

Microsoft 365 gaat zorgen dat jouw organisatie sneller, productiever en effectiever werkt zonder onverwachte kosten.

Word  Excel  PowerPoint    

Microsoft 365 programma's

Word, Excel en PowerPoint: daar kan niemand omheen. In Microsoft 365 heb je altijd de vertrouwde programma's waarmee je kunt werken. Met Microsoft 365 krijg je altijd de meest recente versie en kun je ze installeren op al jouw apparaten.

Outlook  Skype  Yammer Teams

Efficiƫnte communicatie

Effectief samenwerken begint met communicatie per mail, chat, sociaal netwerk of in een (video)gesprek. Er zijn verschillende programma's om je hierbij te ondersteunen: Outlook, Microsoft Teams, Skype for Business en Yammer.

SwayPlannerPublisherOneNote

De nieuwste tools voor jou

Microsoft 365 maakt jouw werk makkelijker en efficiƫnter. Daarom brengen ze steeds nieuwe tools uit om je op alle vlakken te ondersteunen. Van Planner en Publisher tot OneNote en Sway.

OneDrive SharePoint

Data opslag centraal geregeld

Bestanden sla je gemakkelijk op via OneDrive. In jouw persoonlijke mappen die alleen jij kan zien of in gedeelde mappen van jouw team en organisatie. Met SharePoint kun je samenwerken, processen optimaliseren en workflows automatiseren. 

KOFFIE EN KENNISMAKING

Rick en Prewesh komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden en verschillende pakketten van Microsoft 365 voor jouw organisatie vrijblijvend te bespreken.

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).