/>

Snelle en stabiele internetverbindingen


Tegenwoordig is het belangrijkste onderdeel van je ICT infrastructuur de verbinding naar buiten. Een goede en stabiele aansluiting op het internet is onmisbaar geworden.

Zaken zoals Cloud, Back-ups en telefonie vertrouwen allemaal op een stabiele verbinding. Daarnaast speelt de vraag: welke verbinding is er mogelijk voor mijn budget? Bij ons vrijblijvende advies kijken we naar de mogelijkheden van de locatie, zoals aansluiting, en de gewenste snelheid. 

Onze partners

Om goed voorbereid te zijn op de toekomst en stabiliteit is kwalitatieve verbinding vereist. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de locatie en het budget. Lucrasoft werkt op het gebied van verbindingen samen met RoutIT en daardoor mogen wij ons RoutIT Partner noemen. Hierdoor maken wij gebruik van het KPN Netwerk. Naast RoutIT werken wij ook samen met Regioglasvezel.

Glasvezel

Supersnel en stabiel internet met een constante kwaliteit. Hierbij zijn de download- en uploadsnelheden die aan elkaar gelijk zijn.

BVDSL

Snel en stabiel internet van goede kwaliteit op een koperverbinding. Hierbij zijn de snelheden dubbel zo snel als die van VDSL.

VDSL

Is dé opvolger van ADSL. Hier kunnen hogere snelheden gehaald worden dan op de ADSL verbindingen.

KOFFIE EN KENNISMAKING

Rick en Prewesh komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden van internetverbindingen te bespreken.

Voorkeursdatum

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).