S&H Tyres: Internationale groothandel in autobanden 

Wereldwijde im- en export van autobanden, Europese distributie en E-commerce is waar S&H Tyres sterk in is. S&H Tyres is internationaal bandenimporteur en groothandel in alle merken en maten banden voor trucks en auto’s. Er wordt gewerkt met zowel bekende premium merken, als B-merken en Aziatische budgetmerken. S&H Tyres is in 2002 opgericht door Siem Klapwijk en Henk van Dijk. Mede dankzij hun ruime ervaring en uitgebreide internationale netwerk groeide S&H Tyres snel. De organisatie is inmiddels uitgebreid met meerdere buitenlandse vestigingen en wereldwijde distributie. Het internationale team groeit nog altijd.

Persoonlijk contact, de gunfactor en onderling vertrouwen

Gert-Jan Weekhout, ICT-helpdeskmedewerker bij S&H Tyres: “Met onze jarenlange ervaring en een mondiaal netwerk aan partners en leveranciers is S&H Tyres de klant altijd met plezier van dienst. Met uitgebreide internationale marktkennis zijn we handelspartner en leverancier voor auto-  en truckbanden. We beloven nooit meer dan we kunnen waarmaken. Persoonlijk contact, de gunfactor en onderling vertrouwen is waar het bij ons om draait. En dat zal je ons ook vaak horen zeggen! ‘Business is people’ en daarom bouwen wij graag een goede en langdurige relatie op.”

 

Als collega’s onder elkaar

“Het meest recente project met Lucrasoft was de introductie van Exclaimer: office365 e-mailhandtekeningen. Tot dusver het kleinste project dat Lucrasoft voor ons heeft uitgevoerd. Lucrasoft komt al ruim acht jaar bij ons over de vloer en heeft ons diverse keren geholpen naar een nieuwe locatie en nieuwe IT-omgevingen. We hebben al vaak samengewerkt bij diverse grote IT-projecten binnen ons bedrijf. Voorbeelden zijn Office365 (nu gecombineerd met Exclaimer), Goud supportcontract, supportcontract voor on-site werkplekken, VOIP/Swyx en software. De goede samenwerking verloopt als collega’s onder elkaar in de IT-wereld. Het is prettig om altijd vriendelijk te woord gestaan te worden en te merken dat er serieus wordt meegedacht met onze organisatie. We zien in Lucrasoft een kennispartner die ons ook in de toekomst zal blijven bijstaan.”

De samenwerking is eigenlijk altijd goed, als collega's onder elkaar, van de ene IT-er naar de andere.

Gert-Jan Weekhout, ICT helpdesk medewerker bij S&H Tyres

Een sterke handtekening

“De distributie van onze e-mailhandtekening gebeurde met een verouderd systeem, namelijk Outlooksign. Lucrasoft stelde voor Exclaimer te gaan gebruiken, omdat dit veel gebruiksvriendelijker zou zijn. Na een kijkje op de website van Exclaimer waren we direct overtuigd van het nut én gebruiksgemak van Exclaimer. Het is prettig dat we nu zeker kunnen zijn van het plaatsen van de handtekening, ongeacht welk device wordt gebruikt. Ook het onderhoud van de handtekening is een stuk eenvoudiger en sneller geworden. Net als het maken van een goede eerste indruk en het geven van een ferme handdruk, is een sterke handtekening erg belangrijk. De Exclaimersoftware zorgt ervoor dat iedereen met één muisklik, met consistente merkvermelding en koppelingen naar onder andere social media, zijn e-mailhandtekening kan bijwerken.”

 

Exclaimer

Exclaimer biedt veel voordelen. Een e-mailhandtekening kan namelijk zoveel meer zijn dan alleen een elektronisch visitekaartje. Als ze goed worden beheerd met de software van Exclaimer, bieden ze het sales-, marketing- en HR-team de gelegenheid voor doelgerichte communicatie. Je kunt met deze software namen, afdelingen en functies met een consistente opmaak in de handtekening zetten, diverse afdelingen kunnen in hun e-mailhandtekening een promotie in de kijker zetten, snel veranderingen doorvoeren en sociale media elementen toevoegen.

Meer weten over het centraliseren van e-mailhandtekeningen met Exclaimer? Neem dan contact op met de IT-Beheer afdeling via itbeheer@lucrasoft.nl of bel 078-6811505

Opzoek naar advies?