/>

FOCUS-ON VOF

Een veilige, schaalbare en stabiele ICT-omgeving

Projectcase van FOCUS-ON VoF voor een veilige, schaalbare en stabiele ICT omgeving met Unifi Managed Netwerk, Microsoft 365 en Lucrasoft Security Baseline.

Gepubliceerd op 11 november 2020

Het bedrijf

FOCUS-ON VoF is een snel groeiende internationale startup. Het bedrijf is in 2017 ontstaan vanuit SAMSON en KROHNE. Door expertise uit beide organisaties te bundelen werd de Focus-1 Smart Control Valve ontwikkeld, een innovatieve afsluiter waarmee zij dit jaar het Red Dot Design Award wonnen.

De slimme industriƫle kleppen werken en communiceren volledig autonoom en zien er ook nog eens heel mooi uit. Dankzij de Focus-1 zijn systemen minder complex en worden processen geoptimaliseerd.

 

Waar was FOCUS-ON VOF naar op zoek?

FOCUS-ON VoF zocht een flexibele innoverende ICT partner die haar computernetwerk stabiel kon inrichten en beheren. De ICT-omgeving van FOCUS-ON VoF moest vooral betrouwbaar, stabiel en veilig zijn. Daarnaast wilden zij een flexibele omgeving die makkelijk mee kon groeien.

 

Inventarisatie

Wij begonnen met een uitgebreide inventarisatie op locatie. Uit ervaring weten wij dat elke organisatie en omgeving andere wensen en eisen met zich meebrengt. Hierbij staat het waarborgen van de continuĆÆteit van de bedrijfsprocessen bij de klant centraal.

Ons advies

Na uitvoerig overleg hebben wij Unifi Managed netwerk omgeving voorgesteld die op afstand door ons gemonitord wordt. Verder is de Microsoft 365 omgeving onder de loep genomen en hebben wij hier de Lucrasoft Cloud Back-up op uitgerold. Zo is de klant verzekerd van een goed beveiligd en beheersbare ICT omgeving.

Het resultaat

We hebben voor FOCUS-ON VoF een stabiele en veilige ICT omgeving opgeleverd die makkelijk schaalbaar is. Dankzij het Microsoft 365 portfolio kunnen zij tal van apps gebruiken die passen bij het innovatieve karakter van het bedrijf en met ze mee groeit. Daarnaast monitoren we gehele ICT omgeving en acteert volgens het afgesproken support contract.

 

Wil jij ook een schaalbare ICT-omgeving? 

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.