Gepubliceerd op 20 mei 2022

In onze sector moet alles veilig en betrouwbaar zijn én simpel werken. Dat is precies het gevoel dat ik bij de werkwijze van Lucrasoft ICT Beheer heb gekregen.

Bij binnenkomst vertelt Hans Lingeman, Managing Director bij Synergy Health, enthousiast over zijn loopbaan, familie, de oorsprong en activiteiten van de organisatie.

De dagelijkse gang van zaken bij deze organisatie wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd. Dit is een mooie manier van open en duidelijke communicatie.

Dat sluit aan bij wat Hans verwacht van een ICT-partner.
“Ik hoef zelf ook niet technisch overbluft te worden. Leg het gewoon uit zodat ik het snap, anders kom ik ook niet bij jou terug.”

De oorsprong van de samenwerking

Synergy Health is zelfstandig geworden door een overname door Fields Group, van de twee laboratoria te Ede en Utrecht. In een korte tijd zijn zij een nieuw micro- en chemisch laboratorium met kantoorruimte gestart in Nieuwegein. Ze zijn gespecialiseerd is het analyseren van diverse farmaceutische producten. 

Als verantwoordelijke voor de operationele aansturing, is Hans samen met Fields Group op zoek gegaan naar diverse partners. Zo ook naar ICT partners waarnaar hij de verantwoordelijkheid voor IT zaken kan uitbesteden. Dat de prijs van uitbesteden iets duurder blijkt dan een eigen IT manager, is Hans meer dan waard. Continuïteit is daarbij een belangrijke overweging geweest.

Dat de prijs van uitbesteden iets duurder blijkt dan een eigen IT manager, is Hans meer dan waard. Continuïteit is daarbij een belangrijke overweging geweest.

De keuze voor Lucrasoft ICT Beheer

Er zijn drie ICT partijen geselecteerd, waarvan Lucrasoft ICT Beheer uiteindelijk de opdracht is gegund. Doorslaggevend is hiervoor geweest:

  • de persoonlijke benadering
  • de begrijpelijke taal en
  • de samenwerking met Dataplace**.

“Het kunnen uitbesteden van ICT aan 1 partij die de verantwoordelijkheid neemt voor alles aangaande informatie, communicatie en de (cloud)techniek ondersteunt, is een partij die wij nodig hebben.” 

De overgang naar Lucrasoft ICT Beheer 

Na de verhuizing naar Nieuwegein moest alles uiteraard direct betrouwbaar werken.
Vanaf een internetlijn, het werken in de cloud, tot de ingebruikname van de nieuwe werkstations voor in totaal 45 medewerkers (verdeeld over kantoor en het laboratorium).

Kantoor en laboratorium wordt ondersteunt met ICT Compleet

De adviezen die tijdens dit traject zijn gegeven, daar was Hans erg blij mee. Zo is de koperen internetlijn behouden als fall back en hebben ze ernaast via Eurofiber glasvezel aan laten leggen. Het implementatie project is goed verlopen en Synergy Health is zeer tevreden over de communicatie en samenwerking.

De support fase en ICT Compleet

Ook nu de opstartfase achter de rug is, zijn de lijnen nog steeds kort.
“We hebben gekozen voor het ICT Compleet pakket. Dan weet je dat je niet in hoeft te zitten over het soort support contract. Het moet gewoon werken en je mag verwachten dat je ICT-partner weet wat je nodig hebt.
Ik kan altijd bellen, wat er ook aan de hand is. Betrouwbaarheid is belangrijk, het systeem kan er niet zomaar drie uur uitleggen. Lucrasoft ICT Beheer begrijpt dat en voorkomt dit, de werkrelatie is erg prettig.”

De supportmedewerkers zijn ter zake kundig. Ze weten vaak waar ze de oplossing moeten zoeken voor een probleem.

Hans is blij dat Lucrasoft heeft laten zien een echte specialist te zijn. Een specialist die verder kijkt en niet op geeft. Je herkent vast wel dat er soms in ICT-issues zijn, waarbij je maar niet achter de oorzaak kan komen. 

Ook Hans heeft hier ervaring mee. De ICT-medewerkers van Lucrasoft geven ook dan goede adviezen, houden bij wat er gebeurd en wanneer. Ze zoeken door, geven niet op en vooral het meedenken is heel fijn gebleken.

Wil jij net als Synergy Health compleet ontzorgd worden?

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top