S&H Tyres

“Het is prettig dat we nu zeker kunnen zijn van het plaatsen van de handtekening of het nou telefoon, tablet of een computer is.” 

In deze case vertelt Gert-Jan Weekhout, ICT-helpdeskmedewerker bij S&H Tyres, over de samenwerking met Lucrasoft ICT Beheer.

Het bedrijf

S&H Tyres is internationaal bandenimporteur en groothandel in alle merken en maten banden voor trucks en auto’s. Het bedrijf is in 2002 opgericht door Siem Klapwijk en Henk van Dijk. Mede dankzij hun ruime ervaring en uitgebreide internationale netwerk groeide S&H Tyres snel. De organisatie is inmiddels uitgebreid met meerdere buitenlandse vestigingen en wereldwijde distributie. Het internationale team groeit nog altijd.

 

Een sterke handtekening

S&H Tyres breidde de organisatie uit met internationale vestigingen en het team. Hierbij kwamen er steeds nieuwe ICT vraagstukken zoals telefonie. Gert-Jan Weekhout, ICT-helpdeskmedewerker bij S&H Tyres: “Het meest recente project met Lucrasoft was de introductie van Exclaimer, de Office 365 e-mailhandtekeningen. De distributie van onze e-mailhandtekening gebeurde met het verouderde Outlooksign. Lucrasoft stelde voor Exclaimer te gaan gebruiken vanwege de gebruiksvriendelijkheid. Na een kijkje op de website waren we direct overtuigd.“

 

Exclaimer bij S&H Tyres

“Op alle devices ziet de handtekening er hetzelfde uit. Ook het onderhoud is een stuk eenvoudiger en sneller geworden. Iedereen kan nu met één muisklik, met consistente merkvermelding en koppelingen naar onder andere social media, zijn e-mailhandtekening kan bijwerken.”

Eerste indruk

"Net als het maken van een goede eerste indruk en het geven van een ferme handdruk, is een sterke handtekening erg belangrijk. Het is prettig dat we nu zeker kunnen zijn van het plaatsen van de handtekening of het nou telefoon, tablet of een computer is.”

- Gert-Jan Weekhout, ICT-helpdeskmedewerker bij S&H Tyres

Als collega's onder elkaar

“Exclaimer was tot dusver het kleinste project dat Lucrasoft voor ons heeft uitgevoerd. Al ruim tien jaar komen zij bij ons over de vloer en hebben ze ons diverse keren geholpen naar een nieuwe locatie en nieuwe IT-omgevingen. We hebben al vaak samengewerkt met Lucrasoft bij diverse grote IT-projecten binnen ons bedrijf.”

“Voorbeelden zijn Office365 (nu gecombineerd met Exclaimer), support op afstand, support voor on-site werkplekken, VOIP/Swyx (telefonie) en software. De goede samenwerking verloopt als collega’s onder elkaar in de IT-wereld. Het is prettig om altijd vriendelijk te woord gestaan te worden en te merken dat er serieus wordt meegedacht met onze organisatie. We zien in Lucrasoft een kennispartner die ons ook in de toekomst zal blijven bijstaan.”

 

Over Exclaimer

Een e-mailhandtekening kan namelijk zoveel meer zijn dan alleen een elektronisch visitekaartje. Exclaimer heeft, zoals Gert-Jan Weekhout beschreef, veel voordelen geboden voor S&H Tyres ten opzichte van hun oude software. De namen, afdelingen en functies kunnen met een consistente opmaak in de handtekening gezet worden, diverse afdelingen kunnen in hun e-mailhandtekening een promotie in de kijker zetten, snel veranderingen doorvoeren en sociale media elementen toevoegen. Lees hier meer over Exclaimer.

 

Wil jij net als S&H Tyres meer uit jouw ICT halen? 

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top