Systeembeheerder Project medewerker

Word jij er enthousiast van om Mkb’ers verder te helpen met ICT-oplossingen? Wij ook! Met een team van ervaren collega’s verzorgen wij al meer dan 20 jaar de ICT bij organisaties van 5 tot 250 man. Onze kracht ligt in het realiseren van een totaaloplossing en echt als een partner naast een ondernemer gaan staan.

Wij leveren geen losse producten, maar een omgeving waarin alles op elkaar is afgestemd. Lucrasoft ICT Beheer is een platte organisatie, wij houden van een ontspannen informele sfeer, een potje tafeltennis in de pauze en een drankje op vrijdagmiddag. Jezelf constant willen uitdagen en ontwikkelen is een must.

Functieomschrijving ICT Projectmedewerker

Als projectmedewerker ben je op je gemak in een omgeving waarbij je moet schakelen tussen mens en techniek. Je voert zelfstandig projecten uit en bent in staat samen met de klant tot een oplossing te komen die ideaal is voor zijn/haar situatie.

Wij hebben een gevarieerde groep klanten met elk hun eigen wensen, behoeften en uitdagingen dus geen dag zal hetzelfde zijn. Jij speelt hier flexibel op in en bent altijd op zoek naar dé perfecte oplossing.

Ben je niet aan het werk op een project, dan ondersteun je de collega’s van de servicedesk bij escalaties en lastige vraagstukken.

Je komt in je dagelijkse werk in contact met oa : Connectwise Automate, ESET, Webroot, Hyper-V, Office 365, HIP, Azure, Powershell, Linux, Zyxel, Acronis

Wij zoeken

De projectmedewerker die wij zoeken heeft een brede basiskennis van ICT-architectuur. Je hebt al enkele jaren aantoonbaar ervaring met het realiseren van projecten, oplossen van problemen en configureren van systemen en netwerken. Je bent van nature vriendelijk, flexibel en neemt je verantwoording om tot een oplossing te komen. Je bent pas tevreden als een project perfect wordt opgeleverd en alle betrokken partijen tevreden zijn.

Wij bieden:

  • Vast dienstverband (40 uur p/w)
  • Goed salaris gebaseerd op kennis & ervaring
  • Ontwikkeling d.m.v. Microsoft certificering en andere opleidingen worden gestimuleerd
  • Auto van de zaak, laptop en een mobiel
  • Pensioenregeling waar Lucrasoft 50% aan bijdraagt
  • Bonus regeling
  • We lunchen, waar het kan, gezamenlijk en organiseren leuke uitjes

Enthousiast geworden?

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Wouter van Baardewijk of bel naar +31 (0)78 68 11 505. Om direct te solliciteren stuur je Wouter een e-mail met je motivatiebrief en curriculum vitae.  

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt:

  • Doornemen CV en voorselectie
  • Kennismakingsgesprek Wouter van Baardewijk Projectmanager
  • Kennismakingsgesprek Wouter van Baardewijk in combinatie met arbeidsvoorwaardengesprek
  • Ondertekenen overeenkomst

Ben je ergens anders aan de slag, dan respecteren wij de opzegtermijn en indien gewenst plannen we kennismakingsgesprekken buiten reguliere kantoortijden.

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Stuur Wouter dan een berichtje en kom eens kennismaken!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top