Inzamelpunt voor cartridges | mobiele telefoons en tablets

Wist je dat de meeste cartridges, mobiele telefoons en tablets herbruikbaar zijn? Daarom horen ze ook niet thuis op de grote afvalberg en kun je ze vanaf nu als particulier inleveren bij ons als inzamelpunt.

Samen met jou zorgen wij ervoor dat lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons en tablets een tweede leven krijgen. Zo werken wij met jou aan een beter leefmilieu.

Daarnaast steun je meteen een goed doel door je lege cartridges, mobiele telefoons en tablets door deze bij ons in te leveren. Via onze partner doneren wij een deel van de opbrengst bij Kika.

Over Kika

Kika werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Het doel is om de genezingskans te verhogen naar 100%.

Daar draag jij toch ook graag aan bij?

Waar inleveren?

Onze inzamelbox tref je aan op de Zelling 8 te Hendrik-Ido-Ambacht en is bereikbaar tijdens onze openingstijden (8.00-17.30 uur)

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top