Hendrik-Ido-Ambacht verwelkomt Oekraïense vluchtelingen in een schip aan de Citadelkade.

Hier wordt intussen onderdak geboden aan ongeveer 50 vluchtelingen. Op korte termijn is het de verwachting dat het aantal personen zal oplopen tot 200.

De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht heeft ons gevraagd te zorgen voor het internet; zowel aan boord als in de gemeenschappelijke leefruimtes op de kade. Samen met Regio Glasvezel hebben wij dit project met liefde uitgevoerd. 

Rudolf Schot, IT Engineer Lucrasoft ICT Beheer:

"Het is geen standaard project geweest, het heeft gevraagd om een hoge mate van flexibiliteit, grote inzet en snelle communicatie tussen de diverse partijen zoals aannemer JL Rijsdijk voor de graafwerkzaamheden en Regio Glasvezel. Wij zijn blij dat het is gelukt om op korte termijn ervoor te zorgen dat de vluchtelingen het nieuws kunnen volgen en contacten kunnen onderhouden met hun naasten.”

De door ons geleverde oplossing:

-Centraal glasvezel punt in de hoofd unit met verbindingen naar de diverse (leef)ruimtes ten behoeve van de wifi.

-Internet kabel naar de boot zodat er via een router ook op het schip goede wifi beschikbaar is.

Wil jij net als de gemeente de beste internet oplossing?

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top