ICT uitbesteden

Alles om ons heen veranderd in een steeds hoger tempo. Jouw organisatie hierbij ondersteunen door het leveren van ICT diensten en producten is waar wij ons elke dag voor enthousiasme voor inzetten. Bij ons kun jij jouw ICT volledig ontzorgd uitbesteden.

Onze focus lig op die snelle verandering. Klantwensen, economische omstandigheden, wet- en regelgeving en behoeften van je team, daar spelen we samen op in als jij bij ons jouw ICT uitbesteed.

Dit worden kansen in plaats van bedreigingen wanneer alles op het gebied van ICT binnen één pakket wordt opgenomen en uitbesteed.

Wanneer kies je voor ICT uitbesteden?

Van ICT afdelingen wordt niet alleen verwacht dat ze werknemers ondersteunen in het uitvoeren van hun taken, denk bijvoorbeeld aan beveiligingsupdates en back-ups, maar ook dat ze meedenken in het realiseren van innovatieve projecten. Deze verschuiving vraag andere capaciteiten en kwaliteiten van ICT medewerkers. Daarnaast ontstaat de vraag of het wel realistisch is dat interne ICT-medewerkers aan deze nieuwe verwachtingen kunnen voldoen. Dit laatste is een belangrijke reden waarom bedrijven steeds vaker kiezen voor het uitbesten van ICT aan een betrouwbare externe ICT partner.

3 voordelen van ICT uitbesteden

1) Uitbesteden is goedkoper dan het uitbreiden van je eigen ICT-afdeling

Door ICT uit te besteden, profiteer je van schaalgrootte en is er altijd een back-up tijdens een vakantie of langdurige ziekte van een ICT medewerkers

2) Je haalt meer expertise in huis bij het uitbesteden van jouw ICT

Bij het uitbesteden kunnen jouw medewerkers zich focussen op andere werkzaamheden

3) Doordat het ICT geheel of gedeeltelijk is uitbesteed, krijgen de medewerkers de ruimte zich te richten op andere werkzaamheden.            

De ontwikkelingen gaan razendsnel en dit is voor de gemiddelde ICT-er lastig bij te houden. Helemaal niet raar gezien de vele werkzaamheden van een ICT medewerker. Wanneer je jouw ICT beheer uitbesteed, kun je ervanuit gaan dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen.

Wat krijg je als je bij ons jouw ICT uitbesteed?

Als je bij ons jouw ICT uitbesteed, krijg je van ons ICT Compleet tegen een vaste prijs per medewerker per maand. Zo krijg je precies wat je nodig hebt en wordt je nooit geconfronteerd met onverwachte kosten. 

Jouw ICT uitbesteed betekent bij ons:

  • Sterkte prijs/kwaliteit verhouding
  • Vaste prijs per medewerker per maand
  • Inzicht in toekomstige uitgaven
  • Geen tijd meer kwijt aan disputen
  • Actief accountplan
  • Periodieke rapportage

Onze aanpak ICT uitbesteden

Het begrijpelijk en transparant maken van een ICT omgeving vraagt om een helder kader en duidelijke afspraken. Wij zijn open over de onderdelen die we inzetten, hoe we dit doen en voor welke tarieven. Daarbij laten we jou vrij om keuzes te maken bij het uitbesteden van jouw ICT omgeving, die het best bij jou en jouw organisatie passen. 

Bij het uitbesteden van jouw ICT, krijg je een prijs per gebruiker per maand, die is gekoppeld aan een CAS (Customer Assessment Score) index. Die stellen we aan het begin van de overeenkomst op en vervolgens wordt dit elk kwartaal geactualiseerd. Samen bekijken we alle onderdelen in je ICT omgeving en bepalen we de score op basis van leeftijd, ondersteuning en leverancier. Gecombineerd met de looptijd van de overeenkomst bepaalt dit de vaste prijs van het uitbesteden van jouw ICT.

Binnen het compleet uitbesteden van jouw ICT ben je op alle onderdelen vrij om keuzes te maken. Echter hoe meer grip wij hebben op jouw ICT omgeving, en daarmee de kwaliteit kunnen waarborgen, hoe scherper het tarief. Met het ICT uitbesteden-plan kunnen we gezamenlijk stappen nemen op basis van de CAS score om de vaste prijs te optimaliseren.

Wil jij meer weten over jouw ICT uitbesteden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een quickscan.

 

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top