De Jong Administratie

“Het is niet meer belangrijk op welke plek je zit. Nu kunt je overal zitten, inloggen met werken met je eigen instellingen."

In deze case vertelt Karin de Jong, oprichter De Jong Administratie, over de langdurige relatie met Lucrasoft ICT Beheer en haar ervaringen.

Het bedrijf

Eigenlijk is volgens oprichter Karin de Jong heel ‘saai’ wat ze doen. De laatste jaren is er verschuiving gaande in de accountancywereld. Niet ‘gooi je map maar naar binnen, wij verwerken het wel’, maar: hoe kan ik mijn klant helpen om zelf slimmer te worden, dat is veel leuker. Voor De Jong Administratie heeft Lucrasoft ICT Beheer verschillende projecten gedaan en biedt hen vaste support. Samen blijven we verbeteren en veranderen.

Ervaring in de branche

Het trage internet vormde een grote beperking en oprichter Karin had de wens om locatie onafhankelijk te kunnen werken. Voor De Jong was de ervaring die wij hadden met een ander administratiekantoor en de Unit4 software belangrijk om veranderingen in te zetten. 


Karin de Jong: “Het grote voordeel van Lucrasoft is dat ze samenwerken met een ander administratiekantoor die met dezelfde pakketten werkt als wij. Onze vorige automatiseerder had daar te weinig kennis van. Ik zag er tegenop om over te stappen, maar met een partij zonder ingangen bij Unit4 krijg je het gewoon nooit voor elkaar.”

Traag, trager, traagst

"Onze trage internetverbinding vormde een grote beperking. Er is wel sneller internet beschikbaar, maar voor 300 euro in de maand. Daar ben ik te eigenwijs voor, thuis krijg ik het voor 60 euro, doe normaal! Dat zorgde er uiteindelijk voor dat we toch gewoon nog een server op locatie nodig hadden.”

Eigen instellingen

“Het is niet meer belangrijk op welke plek je zit. Nu kunt je overal zitten, inloggen met werken met je eigen instellingen. Dat was een grote voorwaarde voor hoe de oplossing gemaakt moest worden. Ik werd er chagrijnig van dat als er een keer een Unit4-update was, we alle pc’s af moesten. Dat hoeft nu niet meer."

- Karin de Jong, oprichter De Jong Administratie

Verandering kost tijd

"We zijn er nog niet hoor, het is nog geen tien, niet alles is optimaal. Maar ik weet dat een verandertraject niet in één keer goed gaat. Daarvoor is het te ingewikkeld. We werken met veel pakketten; fiscale pakketten, boekhoudkundige pakketten, digitaal dossierpakketten… Een aantal pakketten draait nog niet stabiel. Als dat allemaal werkt ga ik dansend door het pand, maar we zijn er nog niet.”

Kameraadschap

“Voor de komst van Lucrasoft werkte ik al twintig jaar samen met een ander automatiseringsbedrijf. Dan ga ik niet zomaar weg. Ze begrepen goed dat ik daar tijd voor nodig had. Daarom vond ik het de moeite waard te onderzoeken of we het niet samen konden doen. Hoewel dat niet lukte, begrijpt onze vorige automatiseerder het wel. No hard feelings. Lucrasoft ICT Beheer heeft niet gepusht en goed begrepen waar ik vandaan kom."

Toppers

"Lucrasoft directeur Lucas Vos heeft allemaal mannen om zich heen verzameld die werken vanuit meer dan klantvriendelijkheid: kameraadschap. In mijn beleving zijn ICT’ers over het algemeen wat minder toegankelijk. Als je geen eentjes en nulletjes spreekt dan denken ze al snel: waar heb je het over?"

"Het is me echt opgevallen dat Lucrasoft ICT Beheer een goed team heeft verzameld van mensen die oprecht willen dat het goed komt en me begrijpen. Maar ook op de verkoop- en supportafdeling zitten toppers. Ik vind het mooi dat ze er zo proactief mee bezig zijn. Wat ze op de website hebben staan over kameraadschap, dat is dus echt. Dan denk ik: je leeft het.”

Wil jij net als De Jong samenwerken met ICT Beheer? 

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top