B&W Elektro en Beveiliging

Met B&W Elektro en Beveiliging is er een hechte samenwerking en partnerschap waarin we elkaars kracht versterken voor elkaar en elkaars relaties. “Het prettigst aan de samenwerking is de klantgerichtheid.” 

In deze klant- en partnercase vertelt Dennis de Waard, werkvoorbereider bij B&W Elektro, over de langdurige relatie en samenwerking met Lucrasoft ICT Beheer.

Het bedrijf

Om het beste resultaat te boeken is samenwerking vaak van groot belang en daarom werken wij niet alleen met spelers uit ons eigen Lucrasoft team, maar ook met partners als B&W Elektro en Beveiliging die ruim 15 jaar bestaan. Zij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan elektro diensten waaronder databekabeling, het aanleggen van glasvezel, robotica, camera- en inbraakbeveiliging. Kortom: een breed scala aan diensten waarmee we elkaar versterken. 

Hecht partnerschap

Dennis de Waard, werkvoorbereider bij B&W Elektro, vertelt: “Toen ik nog op school zat heb ik computers gebouwd als bijbaantje bij Lucrasoft. Van daaruit is ook een vriendschap ontstaan met Lucas (red. Vos, eigenaar) en Gerjan (red. van der Giessen, marketing manager). Dat versterkte de band en het contact. De eerste server van B&W was van Lucrasoft. Momenteel doe ik het beheer ervan zelf, omdat ik dat heel leuk vind om te doen. Onze back-up en e-mail loopt wel via hen mocht het misgaan. Dus Lucrasoft is wel zeer betrokken hierin en het is voor ons een extra verzekering. We zijn echt partners en niet zozeer klanten van elkaar.”

Korte lijnen

“De samenwerking verloopt door alle jaren heen fijn. Dan zie je dat doordat we elkaar goed kennen, we korte lijnen hebben. Mijn monteur heeft vaak direct contact met Lucrasoft en spreekt dan degene die erover gaat. Het grote voordeel van die korte lijnen is: de snelheid van het werkproces, heldere communicatie en een reducering van fouten.

- Dennis de Waard, werkvoorbereider bij B&W Elektro

Samen succes

Dennis de Waard: "Eén van onze grootste successen in de afgelopen jaren is Cargo Terminal Gadering B.V. (CTG), ook een klant van Lucrasoft ICT Beheer. Dit is een klant waar wij al tien jaar komen en ook heel veel hebben mogen doen op cameragebied en hebben meegedacht op ICT-gebied. Uiteindelijk hebben we Lucrasoft daar ook aangedragen als partner. Wat de relatie met CTG zo leuk maakt is dat we echt een relatie met ze hebben opgebouwd."

Elkaar versterken

“Het prettigst aan de samenwerking is de klantgerichtheid. Echt kijken wat de klant nodig heeft en wat we als oplossing kunnen bieden. Daarnaast zijn we beiden organisaties die willen meegaan met de nieuwste technieken en hier ook van op de hoogte willen zijn en blijven."

"Er verandert een hoop, ook in de elektra wereld, en daar proberen we dus goed in bij te blijven. Met name onderwerpen als automatisering en domotica. Wij staan voor een klantgerichte, vernieuwende organisatie die oplossingsgericht meedenkt. Met Lucrasoft als partner bedienen we de klant vanuit meerdere specialismen optimaal.”

Wil jij meer uit jouw ICT-omgeving halen? 

Laat ons een gratis Quickscan uitvoeren. Zo kom je te weten waar de verbeterpunten en eventuele bedreigingen zitten.

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top