Maak kennis met Roepesh Ramnarain, Commercieel Manager

Toevallige kennismaking liet het balletje rollen

Na het afronden van mijn opleiding Small Business en Retail Management heb ik altijd in de sales gewerkt als accountmanager. Ik kwam in de printing wereld terecht wat veel raakvlakken met ICT en techniek heeft. 

Digitalisatie
Zeker door de digitalisatie kwam ik steeds vaker in aanraking met ICT en wilde ik er meer over weten. Toen kwam daar de behoefte bij om een standplaats dichter bij mijn huis te hebben. Volledig per toeval reed ik langs Lucrasoft. Thuis zocht ik op wat ze deden en zag ik een openstaande functie. Vanaf daar ging het balletje rollen.

Happy new job

De week voor kerst in 2018 had ik het eerste gesprek, een week daarna het tweede en daaruit bleek dat ik het nieuwe jaar kon inluiden met een nieuwe baan waar ik half januari ben begonnen als accountmanager.

In 2019 groeide de organisatie snel en zijn de verschillende merken zich op gaan splitsen onder de paraplu van Lucrasoft ICT Groep. Iedere unit kreeg een eigen dagelijkse leiding en ben ik gevraagd om commercieel manager te worden. Wederom kon ik een Nieuwjaar inluiden rondom werk, dit keer een nieuwe functie.

Ontwikkeling

Nu houd ik mij bezig met de ontwikkeling van Lucrasoft ICT Beheer op het commerciële vlak. Daarin ben ik nooit het enthousiasme verloren wat ik had als accountmanager. Voor mij zat daarin de uitdaging om de klantvraag en de problematiek, hoe complex ook, te vertalen naar een oplossing waar een klant echt iets aan heeft.

Als die vertaalslag goed is, ben ik trots! De passie om klanten te ondersteunen heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn rol als accountmanager niet volledig heb neergelegd, maar is verschoven naar ander type relaties.

Familieman

Buiten werktijd ben ik papa en loopt er een stoere, kleine vent bij ons thuis. Logischerwijs gaat het grootste gedeelte van mijn vrije tijd naar hem en dat is zeker geen straf! Ik vind het belangrijk om het gezellig te hebben, lekker te eten en te relaxen met het gezin en andere familieleden.

Snelle wagen
Als ik nog tijd over heb, kijk ik graag voetbal en heb ik een passie voor auto’s. Normaal gesproken bezoek ik ook autobeurzen. Ook daar staat de techniek niet stil en is er elke dag iets nieuws. Dat vind ik mooi om te zien en om te volgen. Maar daarnaast stiekem ook de kick voor een snelle wagen die er ook nog eens tof uitziet.

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Stuur Wouter dan een berichtje en kom eens kennismaken!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top