Maak kennis met Rick Kattemölle, Accountmanager

Van scriptie tot koffiedrinker: uitdaging in oneindige mogelijkheden

Techniek en ICT kwamen eigenlijk pas tijdens mijn studie op mijn pad. Tijdens mijn zoektocht naar een afstudeerstage voor de opleiding Commerciële Economie kwam ik bij Lucrasoft ICT Beheer terecht.

Afstudeeronderzoek

Voor mijn afstudeerscriptie onderzocht ik hoe Lucrasoft ICT Beheer zich kon onderscheiden ten opzichte van haar concurrenten. Uit één van mijn aanbevelingen is ons ICT compleet aanbod gegroeid.

Geschiedenis

De rest is, zoals men dat zegt, geschiedenis. Ik werd gevraagd voor de functie van accountmanager en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Inmiddels zijn we bijna drie jaar en heel wat ervaring verder.

De mooiste kant

Wat het ICT-vak zo boeiend maakt, zijn de oneindige mogelijkheden! Voor elk bedrijf biedt de digitale transitie andere kansen. Door de coronacrisis zijn bedrijven het digitaal werken versneld gaan omarmen, maar voor ieder bedrijf is de invulling anders. Kennismaken met uiteenlopende bedrijven en de situaties waarmee ze te maken hebben is verreweg het mooist aan mijn vak. Het contact met hen is ook iets dat ik enorm waardeer.

Uitdagingen

Ik vind het belangrijk om te weten met welke uitdagingen mijn klanten te maken hebben en mee te kijken naar hun processen. Ik wil en adviseer wat het beste is voor het bedrijf, niet het duurste. Ik sta graag naast ze en wil dat ICT hen ondersteunt en hun werk efficiënter en makkelijker maakt. Als zij tevreden zijn, ga ik met een voldaan gevoel naar huis.

Buiten werktijd
Sport is voor mij een ideale uitlaatklep en zorgt dat ik ’s ochtends fitter en geconcentreerder aan een dag begin. Verder hou ik van dingen zoals reizen, uiteten gaan, bordspellen en af en toe een festival bezoeken.

 

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Stuur Wouter dan een berichtje en kom eens kennismaken!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top