Maak kennis met Ramazan Ekinci, Systems Engineer

Een echte Schapenkop (geboren in Dordrecht), die altijd klaar stond voor familie en vrienden met computerproblemen. Ramazan is 40 jaar oud, getrouwd en vader van drie kinderen (17, 13 en 5 jaar). Daarnaast is hij trotse eigenaar van 3 goudvissen. 

Affiniteit met ICT 

“Toen ik nog jong was, hielp ik vrienden en familie met computerproblemen, dus ik wist al snel dat ik de ICT in wilde. Daarvoor heb ik de opleiding Systeembeheer gevolgd. 

Na de opleiding heeft Ramazan voor een aantal werkgevers gewerkt. “Zo heb ik gewerkt voor een verzekeraar en heb ik in de detachering gezeten op het gebied van ICT Beheer.” Ramazan heeft ervaring opgedaan in werkplek beheer, 2e lijns support en als zzp-er, (op payroll basis) gebruikers overgezet naar de cloud.  

Een mensenmens 

Het leukste van zijn werk vindt Ramazan het contact met gebruikers. “Bij Lucrasoft houd ik me bezig met onder andere 2e lijns support met vragen over geleverd netwerk en andere zaken die we ondersteunen.” 

Als Ramazan ’s ochtends binnenkomt vindt hij het lekker eerst een kop koffie te pakken en gaat dan gelijk een rondje doen langs de collega’s. Hij vindt het belangrijk om contact te onderhouden met zijn collega’s. Hij voelt zich erg thuis bij Lucrasoft. Het bedrijf is niet groot maar heel gezellig. Iedereen kent elkaar heel goed en iedereen staat voor elkaar klaar. “Dat is fijn nu ik nog veel vragen heb tijdens het inwerken, dat iedereen klaar staat om je op weg te helpen.” 

Naast zijn werk 

Tijd voor hobby’s heeft Ramazan naar eigen zeggen niet, zodoende helpt hij ook zijn familie niet meer met computerproblemen. Hij besteed veel tijd aan zijn gezin en zorgt voor kwaliteit-tijd. Zo is hij druk met het begeleiden van huiswerk, plakken van banden of kijkt gezellig met de familie een film. 

Ook doet hij thuis nog wel eens wat aan ICT “maar dan moet je meer denken aan het sleutelen aan mijn eigen netwerk en instellen van schermtijd voor mijn kinderen”. 

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Stuur Wouter dan een berichtje en kom eens kennismaken!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top