Maak kennis met Jorn Copier, Account manager New Business

“Ik heb de opleiding ICT (Systeembeheer) gedaan maar téchnisch bezig zijn, vond ik niet leuk.”

 

Jorn is bijna 40 jaar en heeft een dochter (8) en een zoon (5). Langs de zijlijn van het voetbalveld hoeft hij nog niet te staan. Wel is hij eens te vinden bij de streetdance les van zijn dochter.

Wat Jorn doet in het dagelijks leven

Nie alleen zit hij graag in een restaurant aan tafel, graag staat hij ook áchter een tafel. Zo is hij (tegenwoordig wat minder dan vroeger), te vinden achter een draaitafel. Als DJ houdt hij ervan techno feestjes te faciliteren.

Van eten is Jorn een echte liefhebber. Naast dat hij graag uiteten gaat bij een diversiteit aan restaurants (van Umami in Rotterdam tot Aan de Poel in Amstelveen) kun je hem regelmatig achter de BBQ of in de keuken aantreffen.

Voor vrienden maakt hij dan een heerlijk stuk vlees op de BBQ of kookt hij Aziatisch.

Als hij tijd over heeft kijkt hij series en films om Netflix en Amazon.

Hoe ben je in de ICT terecht gekomen?

“Vroeger toen ik jong was vond ik het al interessant om zelf met pc’s te klooien. Dan moet je denken aan het verwisselen van het geheugen, inbouwen van een cd brander en het opvoeren van de pc met andere processors.”

Het was dan ook niet meer dan logisch dat hij de HBO opleiding ICT ging volgen. Echter tijdens zijn opleiding en stages tot systeembeheerder, kwam Jorn erachter dat technisch bezig zijn niet helemaal zijn ding was. Wel bleef de interesse voor innovatie en de verandering en dynamiek die je aantreft in de ICT. “ICT staat nooit stil en blijft zich altijd ontwikkelen op een snel tempo. Daar houd ik van.”

Zijn eerste baan was bij een telemarketingbureau voor een internet bedrijf. Headset op en van 9 tot 17 bedrijven bellen voor een afspraak. “Zo ben ik uiteindelijk toch de ICT ingerold en er nooit meer uitgegaan.”

Waarom Lucrasoft

“Voordat ik bij Lucrasoft ben komen werken, heb ik een half jaar door Europa gereisd. Rijdend in mijn BMW Cabrio heb ik tijd voor mezelf genomen, opengestaan voor nieuwe ervaringen en leuke mensen ontmoet.” “Toen ik terugkwam, wilde ik een werkgever waarbij het gevoel wel moest kloppen. Lucrasoft komt op mij over als een gezellig, gemoedelijk, bedrijf waar ik niet alleen een hoop kan leren maar juist ook kan brengen. Dat vind ik een belangrijke combinatie.”

Kom eens kennismaken!

Op zoek naar een nieuw team?

Ben je op naar een nieuw team? Stuur Wouter dan een berichtje en kom eens kennismaken!

Ben jij benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Door jou en jouw organisatie eerst te leren kennen, kunnen we een oplossing bieden die écht bij je past. Wij hechten veel waarde aan samenwerken, dus laten we eerst een kop koffie drinken en de kennismaking starten!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top