/>

 

Nieuwe abonnementen structuur & prijsverhoging Microsoft

 

Microsoft heeft een nieuwe abonnementen structuur ontworpen met meer opties om jouw aankopen af te stemmen op jouw zakelijke behoeften en doelstellingen.

Vanaf maart 2022 worden verschillende Office en Microsoft 365 abonnementen met een maand-tot-maand-termijn verhoogd met maximaal 20%. 

Daarnaast biedt de nieuwe structuur een keuze in maand- en jaar abonnementen aan.

Deze maandabonnementen kun je voor 1 maart omzetten naar een jaarabonnement om hetzelfde prijsvoordeel te genieten tot en met februari 2023.eze wijziging wordt in fasen veranderd, waarbij een onderscheid gemaakt wordt in lopende en nieuwe abonnementen. 
 

 

Wat zijn jouw keuzes?

Tot 1 maart 2022 heb je de keuze om op 2 manieren jouw abonnement van Microsoft 365 te continueren. Hieronder tref je een tabel met soort abonnement en nieuwe bedragen.

 

Type abonnement *

Kosten per gebruiker per jaar

De beste prijs en prijsbescherming op lange termijn.

Kosten per gebruiker per maand

Het aantal gebruikers in een bepaalde maand opzeggen zonder boete of verminderen; flexibiliteit

Microsoft 365 Business Basic

€ 4,20

€ 6,12

Microsoft 365 Business Premium

€ 16,90

€ 22,32

Microsoft 365 E3

€ 31,50

€ 42,48

Office 365 E1

€ 6,70

€ 10,08

Office 365 E3

€ 19,70

€ 27,12

Office 365 E5

€ 34,40

€ 44,88

 Weet jij niet welk abonnement je hebt? Neem dan contact op met support@lucrasoft.nl

*een combinatie van jaar en maand abonnementen ismogelijk

 

Twijfel je over de keuze?

Als jouw ICT partner, adviseren wij je bij twijfel een jaarabonnement aan te gaan. Beslis je nu dan maak je nog een jaar lang gebruik van de huidige prijs.

Waarom deze prijsverhoging?

Microsoft heeft een nieuwe structuur en prijsverhoging aangekondigd - de eerste substantiële prijsupdate sinds het ontstaan van Office 365 tien jaar geleden.

Deze bijgewerkte prijzen weerspiegelen de toegenomen waarde die Microsoft de afgelopen 10 jaar aan jou als klant heeft geleverd.

 

Sinds de introductie van Microsoft 365 heeft Microsoft 24 apps toegevoegd aan de Office suites – onder andere Microsoft Teams, Power Apps, Power BI, Power Automate, Stream, Planner, Visio, OneDrive, Yammer en Whiteboard - en hebben ze meer dan 1400 nieuwe functies en mogelijkheden vrijgegeven op drie belangrijke gebieden.

WEBINAR NIEUWE ABONNEMENTEN EN DEMO MICROSOFT 365 APPS

Om jouw eventuele vragen over deze prijswijziging van Microsoft te beantwoorden én om je inzicht te geven in de mogelijkheden van jouw Microsoft abonnement, organiseren we een webinar op 22 februari 2022.

10.00-10.15 uur Nieuwe abonnementen structuur Microsoft

10.15-10.45 uur Inzicht mogelijkheden van jouw Microsoft abonnement

 

Wil jij meer weten over een aantal van de innovaties van de afgelopen tien jaar zoals?

-communicatie en samenwerking

-beveiliging en compliance en

-AI en automatisering

 

Lees hieronder meer:

Communicatie en samenwerking

Microsoft Teams is de nieuwe front-end voor werk, leven en leren voor meer dan 250 miljoen maandelijks actieve gebruikers.

Microsoft lanceerde Teams in 2017 als de enige geïntegreerde oplossing waar je kunt vergaderen, chatten, bellen, samenwerken en bedrijfsprocessen automatiseren-met de kracht van de Office-apps-alles binnen de stroom van het werk.

Alleen al in 2020 hebben ze meer dan 300 nieuwe mogelijkheden uitgebracht, waaronder de Samen-modus, achtergrondeffecten, grote galerijweergave, hand opsteken, live reacties, breakout rooms, live bijschriften met sprekerattributie, en Fluid-componenten, om er maar een paar te noemen.

 

Microsoft heeft een nieuwe categorie samenwerkingstoepassingen geïntroduceerd in Teams, die mensen en organisaties in staat stellen hybride te werken dankzij diepgaande integraties met Power Platform, Whiteboard, Lists, Planner, Shifts, Forms en SharePoint. Bedrijven als Adobe, Atlassian, Salesforce, SAP, ServiceNow en Workday hebben apps gebouwd die diep zijn geïntegreerd met Teams, waardoor bedrijfsprocessen en -functies direct in de werkstroom worden geïntegreerd.

 

Ze blijven innoveren op het gebied van zowel real-time als asynchrone samenwerking. Ze hebben realtime samenwerking geïntroduceerd in Word-, Excel- en PowerPoint-desktopapps, terwijl een groeiende set mogelijkheden zoals @mentions, taken toewijzen, moderne opmerkingen en automatisch opslaan de samenwerkingservaring hebben gestroomlijnd. Ze hebben OneDrive-cloudopslag en de Exchange Online-postvakken toegevoegd en uitgebreid.

Beveiliging en compliance

Het cyberbeveiligingslandschap is complexer dan ooit. Met de toenemende omvang, complexiteit en schaal van cyberaanvallen, zijn beveiliging en compliance een prioriteit voor elke organisatie. Sinds Microsoft 365 voor het eerst werd geïntroduceerd, heeft Microsoft nieuwe mogelijkheden toegevoegd om het aanvalsoppervlak te verkleinen en organisaties te helpen zich te verdedigen tegen ransomware en andere bedreigingen.

Microsoft heeft mogelijkheden toegevoegd zoals data loss prevention (DLP) voor e-mail en documenten, gevoeligheidslabels en berichtversleuteling om te helpen belangrijke gegevens binnen de organisatie te houden. En ze hebben krachtige compliance-mogelijkheden toegevoegd die organisaties helpen risico's te verminderen en te reageren op toenemende wettelijke vereisten, zoals Content Search, eDiscovery en Core Litigation Hold. Ingebouwd beheer van mobiele apparaten (MDM) en andere beheertools zoals Microsoft Endpoint Manager helpen beheerders om externe en hybride werkkrachten te ondersteunen.

AI en automatisering

In de afgelopen tien jaar heeft Microsoft AI-mogelijkheden in de productiviteits- en samenwerkingstoepassingen geïntegreerd om iedereen te helpen meer te bereiken.

In Microsoft 365 hebben ze AI-innovaties geïntroduceerd om gebruikers te helpen betere schrijvers, ontwerpers en presentatoren te zijn. Cloud-aangedreven AI maakt nu automatisch kaarten, grafieken en tabellen in Excel, en sorteert e-mail en verwijdert rommel in Outlook. En door AI aangedreven realtime vertalingen, bijschriften en transcripties maken samenwerking en communicatie voor iedereen toegankelijker en aantrekkelijker.