/>

Quickscan

De gratis Quickscan heeft als doel om jouw ICT-omgeving en processen na te lopen en advies te geven wat de valkuilen zijn en waar er winst te behalen valt.

Zowel de Quickscan als het adviesgesprek zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Hieronder lees je meer over de punten waar we naar kijken en hoe de Quickscan in zijn werk gaat.

Doel van een Quickscan     

In de praktijk zien we dat bedrijven hun ICT niet volledig op orde hebben of dat het niet geheel duidelijk is hoe de ICT-omgeving ervoor staat of wat er nodig is om efficiënter, veiliger of goedkoper te werken.

Ook de beveiliging wordt vaak onderschat. Een hack gebeurt helaas steeds vaker en heeft een grote impact op de continuïteit door verlies van bedrijf kritische gegevens of reputatieschade. Deze ellende voorkomen wij liever door je een goed advies te geven.

Hierover krijg je advies:

Een van onze ICT-specialisten onderzoekt de volgende punten in jouw organisatie:

  • Security
  • Applicaties
  • Netwerk
  • Staat van huidige omgeving (hardware)
  • Processen

 

Is de Quickscan écht gratis?

Ja! De Quickscan, het onderzoek en het advies zijn gratis en geheel vrijblijvend. Ons uitgangspunt is dat jij met een modern, veilig en schaalbaar ICT-systeem kunt bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

Hoe werkt de Quickscan?

1. AanvraagVraag een Quickscan aan in minder dan 2 minuten via het formulier onderaan deze pagina.

2. InplannenWij nemen contact op om de scan in te plannen en nemen door of, en eventueel welke, voorbereiding of toegang er nodig is.

3. Analyse en rapportageHet onderzoek duurt ongeveer een halve dag. Daarna gaan we aan slag met het maken van een rapport.

4. Persoonlijk (video)gesprekWe lichten de resultaten, eventuele verbeterpunten en ons advies toe in een persoonlijk (video)gesprek.

Vraag hier eenvoudig jouw Quickscan aan

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).