/>

Maak kennis met Stefan Clement, Servicedesk

Goede overstap van detailhandel naar Lucrasoft

Hoe ICT en techniek in mijn leven zijn gekomen? Dat is alweer heel wat jaren geleden, ongeveer 22 jaar. Ik ben namelijk begonnen in de detailhandel bij een computerwinkel en heb later mijn eigen zaak gehad.

Volle overtuiging
Maar ik vond de zakelijke markt heel interessant en wilde graag mijn kennis hierin verbreden. Ik zag bij Lucrasoft de kans om bij een professioneel bedrijf te starten met toffe collega’s en klanten uit veel verschillende sectoren. Zodoende heb ik de detailhandel verlaten en werk ik inmiddels alweer tien jaar bij Lucrasoft ICT Beheer.

Ik ben binnengekomen als systeem-/werkplekbeheerder. Deze functie en het werk dat ik doe, vind ik zo leuk dat het nog steeds met veel plezier beoefen. Met volle overtuiging kan ik zeggen dat ik echt een geweldige baan heb. Die overstap was dus absoluut een goede keuze!

 

Diversiteit

Wat mijn werk leuk maakt, zijn de klanten en de diversiteit daarin. Elke keer is de uitdaging om zo snel mogelijk tot een werkbare oplossing te komen. Ik stop niet totdat iets is opgelost. Daarnaast vind ik het onwijs leuk om klanten begeleiden in IT-aanpassingen en daarin goede te maken. Uiteraard spring ik bij of help ik mijn collega’s waar nodig, maar zo staan we er in ons team allemaal in.

 

 

Films en gezin

Doordeweeks en overdag heb ik dus ontzettend veel plezier in mijn werk samen met mijn collega’s. Er is daarnaast is er natuurlijk mijn vrije tijd. Ik houd van films en series kijken en mijn gezin en familie staan echt centraal. Naast het opvoeden van mijn twee eigen kinderen ben ik pleegvader van een tweeling waar we als gezin veel mee bezig zijn. Lekker een dagje weg, met z’n allen op vakantie of uit eten.