/>

Maak kennis met Prewesh Ramnarain, Accountmanager

Een gezonde geest in een fit lichaam

De tijd vlieg voorbij als je het ergens naar je zin hebt. Inmiddels ben ik sinds 2019 onderdeel van het ICT Beheer team. Het is een echt familiebedrijf. Mijn broer Roepesh, ooit begonnen als accountmanager, werkte er al. 

Familie
Het zal je dan ook niet verbazen dat ik door hem heb gesolliciteerd. Toen er een derde accountmanager nodig was, is er gevraagd of ik wilde komen praten aangezien ik al in de sales werkzaam was. Door een prettige eerste indruk ben ik op deze plek terecht ben gekomen.

Het is bijzonder om samen te werken met mijn broer, maar sowieso is het team erg hecht. We helpen elkaar, vullen elkaar aan en het voelt bijna zoals thuis. We zijn samen één team met één taak: onze klanten optimaal te bedienen en verder helpen.

 

Helpen, niet pushen

Door de verscheidenheid aan klanten is geen dag hetzelfde en is het werk afwisselend. Elke dag kom je bij bedrijven aan tafel, al dan niet digitaal, en hoor ik waar ze tegenaan lopen. Wij zijn niet van pushen op verkoop, maar ik wil de klant oprecht verder helpen met problemen en obstakels. Dat maakt dat ik mezelf kan zijn, eerlijk kan zijn bij relaties en elke dag geniet van mijn werk.

 

Fitness

Buiten werk ben ik nog steeds dezelfde persoon. Collega's, relaties en vrienden; ze zien allemaal dezelfde Prewesh. Buiten werk om ben ik bezig om gezond en fit te blijven, dat vind ik belangrijk. Daarom sport ik in mijn vrije tijd veel en dan voornamelijk fitness. Om te ontspannen game ik met vrienden en geniet ervan om lekker te eten met vrienden en familie.