/>

Maak kennis met Kevin de Gier, Servicedesk

Afstudeeropdracht bij Lucrasoft was een goede keuze

Voor mijn opleiding ‘Systeembeheer’ was ik in 2016 op zoek naar een leuke en passende afstudeeropdracht. In mijn zoektocht kwam ik in contact met Lucrasoft waar ik een aantal fijne gesprekken had met Wouter. We bespraken een aantal leuke ideeën wat het nodige vertrouwen schepte. Hierdoor besloot ik mijn afstudeerperiode bij Lucrasoft te doorlopen.

VerfrissendHet kiezen voor Lucrasoft voor mijn opdracht bleek een goede keuze. Ik heb mijn afstudeerperiode succesvol volbracht en daarna hebben we de goede samenwerking voortgezet. Sindsdien werk ik met volle teugen en veel plezier in het team als tweedelijns System Engineer.

De diversiteit en complexiteit van de problemen waarmee je te maken krijgt, is voor mij één van de leukste aspecten van mijn werk. Elke dag is weer anders. Verder zijn er in de ICT altijd weer nieuwe ontwikkelingen. Binnen de organisatie wordt er volop ingezet op innovatie zodat we in aanraking komen met nieuwe technieken en materie. Zo kijken we er naar uit wat Windows 11 allemaal gaat brengen. Je staat nooit stil en het werk blijft daarmee verfrissend.

 

Op locatie

Het contact dat je hebt met de klant is een mooie drijfveer van ons werk en functie. Als tweedelijns System Engineer ben je namelijk regelmatig bij klanten op bezoek om nieuwe oplossingen te implementeren of om een ICT-probleem op te lossen als dat niet op afstand kan.

Wat op zichzelf niet bijzonder is, maar wat het wel bijzonder maakt, is dat je in aanraking komt met het bedrijf van de klant, de cultuur en de mensen die er werken. Hierdoor leer je de klant nog beter kennen en dat motiveert om ze snel verder te helpen.

 

Buiten werktijd

Wanneer ik klaar ben met werk ga ik graag gelijk door naar de sportschool. Ik vind het fijn en belangrijk om in beweging te zijn. Ik doe sinds kort ook aan zaalvoetballen. Verder houd ik van een bordspel, lekker eten en kan ik alles zien of lezen wat met Formule 1 te maken heeft. Een bezoek aan een Grand Prix is daarin niet uitgesloten. Ja, daar heb je weer zo'n gekke Hollandse fan.