/>

Maak kennis met Hans Telimian, Junior System Engineer

Geïnspireerd om de ICT in te gaan

Een aantal jaar geleden zijn ICT en techniek in mijn leven gekomen. De aanstichter hiervan: mijn neef. Hij werkt al jaren in deze wereld en heeft veel ervaring ermee. Hij heeft mij geïnspireerd om deze richting op te gaan. Door hem ben ik de ICT opleiding gaan volgen.

Direct in dienst
Inmiddels had ik mijn MBO 3 diploma gehaald en wilde ik door naar MBO 4 om verder te leren. Ik koos voor BBL waarin ik werken en leren kon combineren. Toen moest ik alleen nog een bedrijf vinden! Door een vriend kwam ik terecht bij Lucrasoft ICT Beheer. In september 2020 begon mijn opleiding en kwam ik direct bij Lucrasoft in dienst.

 

In een notendop

Als eerstelijns op de servicedesk ondersteun ik telefonisch of per mail klanten. Mijn werkdag in een notendop: reageren op tickets per mail, telefonische vragen beantwoorden, technische ondersteuning bieden en zorgen dat klanten weer verder kunnen met hun werk.

 

Thuisgevoel

Als er een probleem is, los ik die voor ze op. Als ik dat niet kan, zorg ik ervoor dat het goed en op de juiste manier worden geholpen. Ik kan niet anders zeggen dat ik het enorm naar mijn zin heb. Het hele team kan goed met elkaar opschieten, waar nodig ondersteunen we elkaar, de sfeer is top en ik voel mij ook echt thuis hier.

 

Photoshoppen

Buiten kantoor ben ik natuurlijk nog bezig met mijn opleiding. Dus waar er tijd overblijft na het werken en studeren, kijk ik graag films en series. Daarnaast breng ik ook tijd door met vrienden en vind ik het leuk om te photoshoppen, gewoon voor de lol.