Snelle detectie van virussen met Webroot

Steeds meer bedrijven en particulieren krijgen te maken met aanvallen van cybercriminelen. Het aantal misdrijven waarbij cybercriminelen betrokken zijn, zal de komende jaren ook fors toenemen. De hoeveelheid malware die tegenwoordig in omloop wordt gebracht is zo enorm groot, dat traditionele virusscanners onvoldoende beveiliging bieden. Wij gebruiken daarom de antivirusoplossing van Webroot, marktleider in cloud-gebaseerde, realtime opsporing van internetbedreigingen.

Realtime opsporing van internetbedreigingen
Machine learning om kwaadaardige processen te identificeren
Snelle detectie

Webroot Intelligence Network

Met het Webroot Intelligence Network kunnen daarentegen zowel bekende als onbekende besmettingen worden verwijderd voor ze schade aan kunnen richten. Het Webroot Intelligence Network voegt verschillende Webroot-systemen samen om kwaadaardige codes te identificeren en categoriseren. Dit, samen met meer dan 150 terabytes aan gegevens over bedreigingen, zorgt ervoor dat het network altijd up-to-date is.

 

Webroot

Scannen in minder dan één minuut

Doordat Webroot gebruik maakt van de cloud, is er minimale schijfruimte vereist voor de installatie. Het installeren van Webroot is in enkele seconde gebeurd en er zijn geen grote software-updates nodig. De gegevens in de cloud waar Webroot gebruik van maakt, zijn namelijk altijd al up-to-date. Het scannen van je computer is in minder dan een minuut klaar en vormt daarbij geen onnodig hoge belasting voor je PC. Je kan dus gewoon je PC blijven gebruiken.

De voordelen van Webroot

Het pakket van Webroot onderscheidt zich in de snelheid van detectie, snelle en kleine installatie en de geringe impact die dit heeft op je systeem. Daarbij maakt Webroot gebruik van BrightCloud Technology, waarbij ‘machine learning’ wordt toegepast om mogelijk kwaadaardige processen te identificeren.

rick

Koffie drinken met Rick?

Met de toenemende cybercriminaliteit is het van essentieel belang hier over na te denken en de risico's binnen je organisatie te minimaliseren. Rick helpt je met het beschermen van jouw organisatie.

Nieuws

 

Nieuws

Webroot: Virusscanner in de cloud

Alleen het resultaat telt

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met aanvallen van cybercriminelen. Webroot beschermt jou realtime tegen bedreigingen.

Lees meer
Vlog

Vijf security tips

Security tips

Als ICT een belangrijk onderdeel is binnen je organisatie, is het des te belangrijker om na te denken over de veiligheid hiervan. Nick heeft vijf security tips.

Lees meer
Nieuws

Waarschuwing IT Beheer: Ransomware

Security

Nieuwe ransomware in omloop. Het gaat hier om de zogenaamde Wana Decrypt)r 2.0-ransomware die computersystemen wereldwijd aan gevallen heeft.

Lees meer

Productcatalogus: IT Beheer

 Benieuwd naar wat Lucrasoft IT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle IT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft Office, Werkplek en Telefonie.

 

 


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?