Automatische back-ups met Lucrasoft Cloud back-up

Wanneer technologie binnen jouw organisatie er toe doet, of beter nog: het verschil maakt voor jouw mensen, dan moet je er wel op kunnen vertrouwen dat bedrijfskritische data veilig gesteld is. Hoe goed je hier ook op past, het is verstandig om altijd een extra, externe back-up te doen. Met back-ups worden bestanden en/of de complete server van het ene naar een ander computer- of opslagsysteem gekopieerd, met als doel de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de gegevens te verbeteren. Maak regelmatig back-ups van waardevolle bestanden en raak ze niet kwijt als je computer kapot gaat of wordt getroffen door cyberaanvallen.

Veiligstellen van data
Eenvoudig herstellen
99,9% beschikbaarheid van je data

Wat is Cloud back-up?

Cloud back-up is de MKB-standaard voor het veiligstellen van bestanden. Bij het werken in de Cloud kan er dagelijks een geautomatiseerde back-up meelopen die jouw gegevens bijhoudt en opslaat. In de avond wordt een kopie van jouw bestanden naar de Cloud gestuurd.

Lucrasoft Cloud back-up

De Lucrasoft Cloud Back-up is gebaseerd op het Microsoft Azure platform en biedt deze veiligheid. Met de eenvoudige interface van Lucrasoft Cloud Back-up kun je zelf back-ups maken en bestanden terugzetten. Geen eindeloze opties, mogelijkheden en keuzes. Voor een vast bedrag per server per maand, aangevuld met een variabel bedrag per opgeslagen gigabyte, heb je een zeer complete back-upoplossing voor je organisatie. 

Gaat er een keer iets mis met jouw data, dan zorgen wij ervoor dat dit opgevangen wordt.

Wat biedt Cloud back-up?

  • Back-up van je bestanden in de Azure-cloud in Europa
  • Betrouwbaarheid door drievoudige back-up opslag
  • 99,9% beschikbaarheid van je data
  • Flexibele opslag mogelijkheden
  • Ondersteuning voor: Microsoft Exchange, Microsoft 365 mailboxen en SQL databases

Back-up op bestandsniveau

  • Kopie van (een selectie van) je data
  • Beschikbaarheid inclusief geschiedenis (meerdere versies)
  • Back-up die in slechts enkele minuten terug te zetten is
  • Ondersteuning voor: Microsoft Exchange, Microsoft 365 mailboxen en SQL databases
  • Applicaties, configuraties en instellingen

rick

Koffie drinken met Rick?

Rick kan je alles vertellen over de mogelijkheden van Cloud back-up. Hij helpt je bij het maken van de juiste keuze. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over je bedrijfskritische data. 

Productcatalogus: ICT Beheer

 Benieuwd naar wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle ICT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft 365, Werkplek en Telefonie.

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?