Microsoft Exchange Online Protection

Microsoft Exchange Online Protection biedt geavanceerde beveiliging tegen spam en malware. Alle e-mails worden gescand en bedreigingen worden geƫlimineerd voordat ze de bedrijfsfirewall bereiken. Met EOP profiteer je van een hoge betrouwbaarheid, terwijl de toegang tot jouw e-mailaccount behouden blijft tijdens en na bedreigingen.

Postvak zonder spam en malware
Netwerk 99,99% beschikbaar
Hoge beveiliging

Waarom de e-mailbeveiliging van Microsoft?

Als ICT een belangrijk onderdeel is binnen je organisatie, is het des te belangrijker om na te denken over de veiligheid hiervan. Je organisatie beschermen tegen spam en malware is met EOP erg eenvoudig. Er is geen hardware of software nodig, waardoor de investering minimaal is. EOP wordt continue bijgewerkt en de nieuwste technieken worden toegepast om je e-mail nog beter te beveiligen. Daarnaast maak je gebruik van de e-mailbeveiliging van het gerenommeerde bedrijf Microsoft. Het is ook mogelijk om EOP in combinatie met Advanced Threat Protection af te nemen. Naast dat je e-mails worden gescand en bedreigingen worden geƫlimineerd, wordt je e-mail ook beveiligd tegen schadelijke bijlagen en koppelingen.

Exchange Online Protection

Er worden continue nieuwe technieken toegepast om je e-mail nog beter te beveiligen. Daarnaast maak je gebruik van de e-mailbeveiliging van het gerenommeerde bedrijf Microsoft.

Het beheren van je e-mailomgeving

Terwijl je profiteert van de e-mailbeveiliging, behoud je zelf de controle.  Met EOP is het volgende mogelijk:

  • Beheertaken uitvoeren in het beheercentrum
  • Rapportage en berichten traceren (bijna realtime)
  • Elke dag gratis telefonische ondersteuning van Microsoft
  • Filteren op basis van inhoud, verbinding en beleid

Microsoft 365 en Exchange Online Protection

Wanneer je gebruik maakt van de postvakken in Microsoft 365, dan worden deze automatisch beveiligd door de spamfilter EOP. Het is ook mogelijk om EOP te combineren met een andere mailserver zoals Exchange Online.

rick

Koffie drinken met Rick?

Heb je regelmatig last van spam en weet je niet hoe je dit op moet lossen? Rick adviseert je vrijblijvend en helpt je graag met het beveiligen van je email.

Whitepaper: Veilige e-mail communicatie

Is e-mailbeveiliging een belangrijk onderdeel binnen je organisatie? Download dan nu gratis de whitepaper: Veilige e-mail communicatie. In deze whitepaper gaan we extra in op de nieuwe mogelijkheden die Microsoft biedt met Exchange Online Protection (EOP).

 

 

Whitepaper: Veilige e-mail communicatie

 


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?