Twee-factor-authenticatie met DUO

Alleen een wachtwoord is tegenwoordig niet meer voldoende om de interne omgeving af te schermen. Wij hebben daarvoor een simpele en effectieve oplossing: DUO-authenticatie. Door middel van een extra bevestiging en/of wachtwoord op de telefoon van de gebruiker wordt een nieuwe laag beveiliging toegevoegd.

Extra beveiligingslaag
Werkt met mobiele devices
Gaat cyberaanvallen tegenHoe werkt DUO-authenticatie?

Inloggen op computers en applicaties wordt veiliger met de twee-factor-authenticatie-methode van DUO. Dit houdt in dat gebruikers hun identiteit moeten verifiëren door het goedkeuren van pushberichten. Deze extra laag beveiliging om je IT-omgeving maakt het lastiger om via frauduleuze pogingen toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens. De authenticatie kan op twee manieren plaatsvinden. Ten eerste door middel van een app op een telefoon, tablet of smartwatch waarop de gebruiker zijn toegang verifieert. De tweede mogelijkheid is een los kastje waarmee een code wordt gegenereerd die toegang verleend.

 Maar liefst 95% van de cyberaanvallen heeft betrekking op het achterhalen van de inloggegevens van apparaten waarmee de klant inlogt op de applicaties in de cloud.

DUO Mobile werkt met:

rick

Koffie drinken met Rick?

Wil jij cybercriminelen buiten de deur houden? Rick kan je alles vertellen over hoe DUO-authenticatie werkt en hoe je je organisatie kan beschermen tegen cyberaanvallen.

Productsheet: Veilig inloggen met DUO-authenticatie

Wil je ook dat al jouw gegevens en documenten goed beveiligd zijn? Download dan nu de gratis productsheet: Veilig inloggen met DUO-authenticatie. In deze productsheet gaan we extra in op de mogelijkheden van DUO-authenticatie.

 

 

Productsheet DUO-authenticatie


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?