Security & Back-up

Als ICT een belangrijk onderdeel is binnen je organisatie, is het des te belangrijker om na te denken over de veiligheid hiervan. Met de toenemende cybercriminaliteit is het van essentieel belang om de risico’s binnen je organisatie te minimaliseren. Wij kunnen je hierbij helpen, security en back-up activiteiten vormen namelijk een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

DUO-authenticatie

Alleen een wachtwoord is tegenwoordig niet meer voldoende om de interne omgeving af te schermen. Met DUO-authenticatie voeg je een nieuwe laag beveiliging toe. 

Webroot

Traditionele virusscanners bieden tegenwoordig onvoldoende beveiliging. Met Webroot worden zowel bekende als onbekende besmetting verwijderd, voor ze schade aan kunnen richten.

Exchange Online Protection

Je organisatie beschermen tegen spam en malware is met EOP erg gemakkelijk. Alle e-mails worden gescand en bedreigingen worden geëlimineerd voordat ze de bedrijfsfirewall bereiken.

Advanced Threat Protection

Een aanvulling op EOP is ATP. Het biedt extra bescherming tegen onveilige bijlagen in e-mails en schadelijke koppelingen. De inhoud wordt gescand en URL's worden onderzocht. 

Lucrasoft Cloud back-up

Stel je bestanden veilig met de Lucrasoft Cloud back-up. Er wordt automatisch een back-up gemaakt van de gegevens die je bijhoudt en opslaat. In de avond wordt een kopie naar een datacentrum gestuurd.

Opzoek naar advies?