Vaste- en mobiele werkplekken inrichten

Wij leveren zowel vaste als mobiele werkplekken en helpen je graag bij het inrichten hiervan. Het inrichten van een werkplek is méér dan alleen een computer kopen. Wij zetten alle aspecten op een rijtje en helpen jou bij het maken van de juiste keuze voor jouw manier van werken. Vervolgens zoeken we de juiste middelen bij elkaar, komen het bij jou installeren, stellen alle gewenste veiligheidsmaatregelen in en gaan pas weg als alles werkt.

Ergonomisch werken
Werkplek op maat
Installatie op het kantoor

Ergonomisch werken

Het menselijk lichaam heeft van nature een basishouding. Deze rustpose is bij een zithouding afhankelijk van de zwaartekracht. Nek en wervelkolom dienen zich zoveel mogelijk in een rechte lijn onder elkaar te bevinden, zodat het gewicht van het hoofd goed wordt opgevangen.

Bij het werken achter een pc of laptop betekent dit dat de bureaustoel op een hoogte moet staan waarbij de benen in een hoek van 90 graden worden gezet en het bureau moet zorgen dat de armen vanuit deze zelfde hoek het toetsenbord en muis kunnen bedienen. Ophangbeugels voor de schermen zorgen dat je deze in een optimale stand kunt zetten. Hierdoor realiseer je een optimale werkhouding en verminder je RSI klachten.

Verhogen van productiviteit

Onderzoek heeft uitgewezen dat het gebruik van 2 of meer schermen bevorderlijk is voor de productiviteit. Ook kan het helpen om efficiënter en comfortabeler te werken. Er kunnen meer vensters tegelijk geopend worden en de hoeveelheid muisbewegingen en -kliks wordt minder. Let er wel op dat beide schermen ergonomisch geplaatst zijn, zodat de nek- en hoofdbeweging minimaal is.

Op basis van jouw wensen en behoeften stellen we de voor jouw perfecte werkplek samen. 

Vaste werkplek: Basic en Plus

Ben je weinig onderweg en zit je vooral op één plek, dan adviseren we een vaste werkplek. Je kan bij ons kiezen tussen twee varianten: Basic en Plus. De Basic-variant is geschikt voor basis bedrijfsapplicaties als Word, Excel, Outlook, internet, telebankieren en CRM. De Plus-variant is meer geschikt voor grafisch werk of gebruik van intensieve rekentools. Het is mogelijk om als extra optie een ophangbeugel voor één of twee schermen of een 2e TFT scherm (22 of 24 inch) te installeren.

Vaste werkplek - Basic

Geschikt voor basis bedrijfsapplicaties als Word, Excel, Outlook, internet, telebankieren en CRM.

- Desktop model met 4 GB geheugen
- Harde schijf: 500 GB
- Windows 10 Professional OEM
- TFT-scherm (22 inch)
- Bedraad toetsenbord en muis

 

Opties

- Ophangbeugel voor 1 scherm
- Ophangbeugel voor 2 schermen
- 2e TFT scherm (22 inch)

Vaste werkplek - Plus

Geschikt voor grafisch werk of gebruik van intensieve rekentools.

- Desktop model met 8 GB geheugen
- Harde schijf: 250 GB SSD
- Windows 10 Professional OEM
- TFT-scherm (24 inch LED)
- Bedraad toetsenbord en muis

 

Opties

- Ophangbeugel voor 1 scherm
- Ophangbeugel voor 2 schermen
- 2e TFT scherm (24 inch LED)

Mobiele werkplek: Basic, Plus en Surface

Ben je veel onderweg en geef je regelmatig een presentatie, dan adviseren we een mobiele werkplek. Je kan bij ons kiezen tussen drie varianten: Basic (geschikt voor basis bedrijfsapplicaties als Word, Excel, Outlook, internet, telebankieren en CRM), Plus en Surface (geschikt voor grafisch werk of gebruik van intensieve rekentools). Het is mogelijk om als extra optie: een laptoptas, bluetooth muis, docking station, extra TFT schermen (22 of 24 inch) of ophangbeugels te installeren.

Mobiele werkplek - Basic

 Geschikt voor basis bedrijfsapplicaties als Word, Excel, Outlook, internet, telebankieren en CRM. Voor iedereen die vaak van kantoor is.

- Intel Core i3
- 4 GB geheugen en 128 GB SSD
- HD-kwaliteit

 

Opties

- Laptop + bluetooth muis
- Keyboard, muis en usb docking
- TFT-scherm (22 inch)
- Ophangbeugel voor 1 scherm

Mobiele werkplek - Plus

 Geschikt voor grafisch werk of gebruik van intensieve rekentools.

- Intel Core i5
- 8 GB geheugen en 256 GB SSD
- Full HD-kwaliteit

 

Opties

- Laptop + bluetooth muis
- Keyboard, muis en usb docking
- 2x TFT-schermen (24 inch)
- Ophangbeugel voor 2 schermen

Mobiele werkplek - Surface

 Geschikt voor grafisch werk of gebruik van intensieve rekentools. Zowel de Surface Pro als Surface Laptop zijn bijzonder krachtig.

- Intel Core i5
- 8 GB geheugen en 256 GB SSD
- HD-kwaliteit
- 12,3 inch scherm

 

Opties

- Laptoptas of cover + bluetooth muis
- Keyboard, muis en docking station
- 2x TFT-schermen (24 inch)
- Ophangbeugel voor 2 schermen

Rick

Koffie drinken met Rick?

Het inrichten van een werkplek is méér dan alleen een computer kopen. Rick zet alle aspecten voor je op een rijtje en helpt je bij het maken van de juiste keuze voor jouw manier van werken. 

Productcatalogus: ICT Beheer

 Benieuwd naar wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle ICT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft 365, Werkplek en Telefonie.

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?