Print- en scanoplossingen

Bedrijven geven gemiddeld 1-6% van hun (jaar)omzet uit aan print- en kopieerkosten. Een besparing van print- en kopieerkosten kan daarom al gauw oplopen. Om de beste print en/of scan oplossing voor je organisatie aan te kunnen bieden, werken wij samen met twee partners: HP en SHARP. 

 

HP printer                       SHARP printer

Kostenreductie
Productiviteitsverbetering
Positieve millieueffecten

Verhouding tussen gebruik en kosten

Belangrijk bij een printoplossing is de verhouding tussen het gebruik en de kosten. Vaak wordt gekozen voor een relatief lage investering, maar in de meeste gevallen is dit niet de slimste oplossing. Waar veel printers er in eerste instantie financieel aantrekkelijk uit zien, kom je bedrogen uit wanneer ze in verbruik erg duur blijken te zijn. Een kritische blik op scan- en printapparatuur kan daarom veel opleveren: kostenreductie, productiviteitsverbetering, positieve milieueffecten en optimale databeveiliging.

De beste printoplossing voor jou wordt onder andere mogelijk gemaakt door onze samenwerking met:

 

HP logo                SHARP logo

Rick

Koffie drinken met Rick?

Wil jij ook je print- en kopieerkosten reduceren? Rick heeft een kritische blik op scan- en printapparatuur waardoor jij kan profiteren van kostenreductie, productiviteitsverbetering en optimale databeveiliging.

Productcatalogus: ICT Beheer

 Benieuwd naar wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle ICT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft 365, Werkplek en Telefonie.

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?