Krachtige Microsoft Surface devices

Microsoft heeft prachtige nieuwe Surface devices uitgebracht waarmee je heerlijk kan: werken op kantoor én onderweg, mee kan presenteren én thuis op de bank je e-mail (of een filmpje) kan checken. Met de Microsoft Surface hoef je niet meer te kiezen tussen power en licht reizen. 

 

Microsoft Surface

Microsoft Surface

Microsoft Surface Laptop

High performance
Lange accuduur
Dun & superlicht

 Surface Pro 4: tablet en laptop in één

De Surface Pro 4 is ultradun, licht en voldoende krachtig om hem als desktopwerkstation te gebruiken. Het kan dan zowel worden gebruikt als vaste en mobiele werkplek. Het is een tablet en laptop in één en kan dus ook functioneren als desktopwerkstation. Als je veel meetings heb, regelmatig een presentatie moet geven, is de Surface Pro 4 ideaal. De Surface Pro 4 is klein (12,3 inch) en is hierdoor gemakkelijk mee te nemen. Ook ideaal voor het maken van notities.

Goed en veilig materiaal is essentieel. Wij leveren het juiste materiaal voor jouw dagelijkse werk.

 Surface Laptop: dun, elegant en licht

Je hoeft bij de Surface Laptop niet te kiezen tussen power en licht reizen. De laptop weegt 1,25 kg en heeft een accuduur tot wel 14,5 uur (bij het afspelen van video’s). Ideaal als je veel onderweg bent. Het is geen tablet zoals de Surface Pro 4, maar de laptop is wel voorzien van een briljant aanraakscherm. Zowel de i5 als de i7 variant functioneren ook goed als desktopwerkstation.

Rick

Koffie drinken met Rick?

Zijn jouw medewerkers veel onderweg en geven ze regelmatig presentaties? Dan is de krachtige, superlichte en representatieve laptop of laptop en tablet in één van Microsoft de perfecte oplossing. Rick kan je er alles over vertellen!

Productcatalogus: ICT Beheer

 Benieuwd naar wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle ICT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft 365, Werkplek en Telefonie.

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?