Flexibel werken met een cloud werkplek

Maak het leven makkelijker met een cloud werkplek. Met een cloud werkplek heb je altijd toegang tot jouw eigen werkomgeving, bestanden en programma's. Er worden automatisch back-ups gemaakt en software wordt automatisch geüpdatet.

Overal toegang tot data
Periodieke back-up
Veilig

Lucrasoft Basic

Goed materiaal is essentieel om een topprestatie te kunnen leveren. Wanneer je start met een onderneming heb je daar niet altijd direct de middelen voor. Met Lucrasoft Basic bieden wij je alle voordelen van een professionele oplossing in een model dat past bij een starter. Voor een vast bedrag per maand is dit dé perfecte oplossing voor organisaties tot +/- 5 werknemers. Het is een complete werkplek op basis van een ready-to-use oplossing bestaande uit:

  • 100GB gedeelde opslag
  • Antivirusscanner
  • Standaard software (Adobe PDF reader, IE-browser, PDF-printer, Microsoft Office 365)
  • Periodieke back-up
  • Automatische updates
  • Aansturing van lokale printers
  • Ondersteuning bij storingen

Eigen cloud omgeving

Wanneer je organisatie bestaat uit méér dan 5 werknemers, is het interessant om een eigen cloud-omgeving af te nemen. Lucrasoft heeft haar eigen cloud-omgeving in datacenters in Nederland staan. Hierdoor weet je zeker dat jouw data veilig bij één leverancier staat en binnen Europa blijft (in verband met de Patriot Act). Alle hardware en apparatuur zijn eigendom van Lucrasoft en ook het onderhoud van onze cloud-omgeving is in eigen beheer.

Als organisatie wil je flexibel zijn en wil je dat je medewerkers altijd en overal kunnen werken: op kantoor, vanuit huis, onderweg of misschien wel op locatie bij klanten. Met de cloud werkplek van Lucrasoft kunnen jouw medewerkers altijd en overal (samen)werken.

Nieuws

 

Nieuws

Voordelen van werken in de cloud

Werken in de cloud

Het werken in de cloud is de trend van dit moment. Zo'n 35% van de bedrijven maakt al gebruik van clouddiensten- en applicaties, maar wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Lees meer
Nieuws

Nieuwe cloud: waarom?

Wij zijn een geoliede machine

Systemen kunnen altijd slimmer. We zijn goed op de hoogte van de laatste technieken en innovaties. Zodat we jou en je organisatie beter kunnen helpen met optimaal werkende systemen. Daarom werken we ons cloudplatform bij!

Lees meer
Nieuws

Overstappen naar de cloud: vijf redenen

Alleen het resultaat telt

Als je de overstap naar de Cloud voor je organisatie nog aan het overwegen bent, dan is het nu de tijd om actie te ondernemen. Het helpt je bedrijf meer flexibel, concurrerend en winstgevend te worden.

Lees meer

Productsheet: Cloud werkplek

 Wil je ook dat jouw medewerkers altijd en overal kunnen op een veilige manier (samen) kunnen werken? In deze productsheet staan de mogelijkheden en voordelen van onze ready-to-use cloud werkplek.

 

 

Productsheet cloud werkplek


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?