Snelle en stabiele internetverbindingen

Veruit het belangrijkste onderdeel van je IT-infrastructuur is tegenwoordig de verbinding naar buiten. Een goede aansluiting op het internet is steeds vaker een vereiste. Cloudoplossingen, back-ups, werken buiten de deur en telefonie; ze vertrouwen allemaal op een stabiele verbinding. Bij het bepalen van de juiste aansluiting voor jouw situatie kijken we naar een aantal zaken: aantal gebruikers, bandbreedte behoefte, downloaden (data binnen halen) en uploaden (data versturen), hoe bedrijfskritisch de verbinding is en het budget.

Stabiele verbinding
Veilige verbinding
Persoonlijk advies

Glasvezel, VDSL, SDSL of ADSL?

Om goed voorbereid te zijn op de toekomst en een kwalitatief hoogwaardige verbinding aan te schaffen, is glasvezel altijd ons eerste advies. Hiermee kan je klein beginnen en opschalen wanneer nodig. Is dit niet mogelijk (vanwege locatie of budget), dan kijken we samen verder naar de mogelijkheden van een VDSL-, SDSL-, of ADSL-lijn.

  • Glasvezel (supersnel internet, constante kwaliteit, uploaden en downloaden met dezelfde hoge snelheid)

  • VDSL (opvolger van ADSL, waarbij een hogere down- en uploadsnelheid mogelijk is)
  • SDSL (vooral voor de zakelijke gebruiker, betrouwbaar en geschikt voor tijdkritische toepassingen)

  • ADSL (hoogst mogelijke upstream snelheid is lager dan de hoogst mogelijke downstream snelheid)

rick

Vrijblijvend advies van Rick?

Is de verbinding naar buiten voor jouw IT-infrastructuur ook veruit het belangrijkste onderdeel? Rick helpt je bij het bepalen van de juiste aansluiting voor jouw situatie. Zodat jij kan profiteren van een stabiele en veilige netwerkverbinding.

 

Productcatalogus: ICT Beheer

 Benieuwd naar wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle ICT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft 365, Werkplek en Telefonie.

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?