Jouw ICT-Beheer volledig ontzorgd met ICT Compleet

een stabiele, veilige & gezonde ICT omgeving tegen een vast bedrag per medewerker per maand

Ben je een drukke ondernemer en heb je geen tijd voor dagelijkse zorgen op ICT-gebied? Wil je veilig, waar dan ook kunnen werken, zonder je zorgen te hoeven maken over veiligheidsissues en hackers? Als er dan toch iets verkeerd gaat, wil je dan snel verlost zijn van dat ICT-probleem zonder eerst uren in de wacht van een callcenter te moeten hangen?

Zoek je een degelijk actieplan dat niet alleen vandaag jouw business ondersteunt en gezond houdt, maar met je meegroeit? Kies dan voor ICT compleet. Hierbij heb je duidelijkheid over de ICT-kosten per medewerker per maand en ben je verzekerd van ICT ondersteuning op maat, vandaag én morgen. Afhankelijk van de situatie kan dat als vanaf € 45,- per medewerker per maand. Want het leven van een ondernemer is al ingewikkeld genoeg.

Duidelijkheid
Veiligheid
ICT op Maat

Wat is ICT Compleet?

ICT compleet is een nieuw transparant ICT beheer concept waarbij wij verantwoordelijk worden voor het gezond houden van jouw ICT omgeving. Het is ons doel dat jij elke dag aan de slag kan, zonder je druk te hoeven maken over ICT zaken. Wij monitoren continue jouw systeem en applicaties op afstand, grijpen in waar nodig en komen bij je langs voor preventief onderhoud.

Wat is ICT Compleet?

 

ICT compleet is een nieuw transparant ICT beheer concept waarbij wij verantwoordelijk worden voor het gezond houden van jouw ICT omgeving. Het is ons doel dat jij elke dag aan de slag kan, zonder je druk te hoeven maken over ICT zaken. Wij monitoren continue jouw systeem en applicaties op afstand, grijpen in waar nodig en komen bij je langs voor preventief onderhoud.

Voor wie is ICT Compleet?

ICT compleet is voor iedereen die focus wil bewaren op zijn eigen business en geen uitgebreide ICT-afdeling tot zijn beschikking heeft. Of voor bedrijven die genoodzaakt zijn hun ICT-afdeling af te stoten of uit te besteden. Wij nemen het stuk ICT volledig voor jou uit handen. Deze service beperkt zich niet tot de grootte van de organisatie, wij bedienen zowel het MKB als grote ondernemingen.

Veel MKB-bedrijven onderschatten de beveiliging van hun systemen en denken dat cyber criminaliteit zich alleen op grote ondernemingen richt. Tot het moment dat het te laat is, met alle ellende van dien. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en monitoren de omgeving van klanten, zodat zij ongestoord dat kunnen blijven doen waar zij goed in zijn.

Hoe werkt het?

Net zoals niet iedereen dezelfde broek of jas past, geldt ook voor de ICT infrastructuur bij bedrijven niet "one size fits all". ICT Compleet is altijd maatwerk en bestaat uit de volgende drie stappen;

 1. Vrijblijvende kennismaking
 2. Technische scan van de organisatie
 3. ICT Compleet voorstel op maat

Wat krijg je met ICT Compleet?

ICT Compleet ontlast jouw organisatie volledig op het gebied van werkplekbeheer en bijbehorende ICT-zaken. Dit alles voor een vaste prijs per medewerker per maand. Je krijgt een ervaren team achter je staan waarbij alles wordt vastgelegd en gedocumenteerd. Zo weet jij ten alle tijden hoe jouw organisatie ervoor staat.

Met ICT Compleet krijg je;

 • Een vast aanspreekpunt op ICT- en werkplekbeheer
 • De beste technologie en expertise van een Microsoft Gold Partner
 • Hulp van experts in geregistreerde systemen, applicaties en cloud-diensten
 • Ongelimiteerde ICT-ondersteuning
 • Een meerjarig accountplan dat met je meegroeit
 • Duidelijkheid over de kosten, zonder disputen over onduidelijke facturen
 • Een proactief contract dat jouw ICT-landschap up-to-date én gezond houdt
 • Overzicht over de gezondheid van jouw systemen dankzij onze maandelijkse rapportages

Microsoft Gold Partner
Microsoft classificeert naar kennis, ervaring en vakbekwaamheid. Wij zijn er trots op dat Lucrasoft ICT Beheer gecertificeerd is als Microsoft Partner Gold Small and Mid-market Cloud Solutions. Microsoft Gold Partners zijn partners van het hoogste niveau. Deze titel verdienen organisaties die de juiste mensen, kennis, ervaring, vaardigheden en betrokkenheid in huis hebben om goede en adequate oplossingen te bieden.

Lucrasoft ICT Beheer is Microsoft Gold Partner

 

Rick          Prewesh

Vrijblijvend kennismaken?

Bel met Rick of Prewesh

Wij  jij je volledig kunnen richten op jouw corebusiness, zonder te hoeven piekeren over dataveiligheid en ICT-randzaken? Zet vandaag nog de eerste stap en neem contact met ons op.

Rick en Prewesh adviseren jou graag over de mogelijkheden van ICT Compleet, zodat jij binnenkort profiteert van een gezonde, stabiele én veilige ICT-werkomgeving tegen een vast bedrag per maand.

 

Onze 6 tips om veiliger te werken

 MKB-bedrijven hebben met dezelfde veiligheidsrisico's en uitdagingen te maken als grote bedrijven, zonder een ruim budget of een uitgebreide IT-afdeling om dit te managen. Wist je dat Microsoft 365 Business hierbij een belangrijke rol kan spelen? Download hieronder onze zes tips hoe jouw bedrijf dankzij Microsoft 365 Business beschermd is tegen externe bedreigingen en gegevenslekken.

 

 

6 tips voor veilig werken

zes tips voor veilig werken

Waar werk je?

Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?