Security en ERP audits

Naast de constante ondersteuning door onze supportmedewerkers, verzorgen wij ook incidentele audits en projecten. Dit zijn activiteiten met gedefinieerd begin, eind en vooral concreet doel. Extra controlrondes, check-ups of projecten worden door onze IT-engineers uitgevoerd aan de hand van gestandaardiseerde audits en op maat gemaakte consultancy trajecten.

Gestandaardiseerde audits
Security upgrade
Consultancy op maat

Security audit

Een complete veiligheidscheck van je interne netwerk. We controleren o.a. netwerkapparatuur, multifunctionals, wifi-punten en firewalls. De bevindingen van de veiligheidscheck worden aangeleverd in een rapport of rechtstreeks gedeeld met de verantwoordelijke ICT-medewerkers.

 

Ransomware audit

Een check gericht op ransomware en cryptolockers. We controleren je hoofdlocatie en geven een interactieve presentatie. De controle geeft inzicht in de gevaren binnen je organisatie en de presentatie richt zich op het creƫren van bewustwording bij de medewerkers.

 

ERP audit

Bij deze audit analyseren we de ERP-omgeving. Hiermee wordt duidelijk wat de bottlenecks zijn en welke kansen blijven liggen. Op basis hiervan stellen we een rapport op met aanbevelingen om de technische installatie te verbeteren.

 

Consultancy

Wij kijken graag mee als het gaat om netwerking en connectiviteit, endpoint security, wireless networking en ICT, met het oog op relevante wetgeving. Onze gecertificeerde engineers kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

 

Opzoek naar advies?