Simplr-IT: Haal alles uit je Microsoft 365 omgeving

Samen met jouw team ontwikkelt Simplr-IT Powerapps op je eigen Microsoft 365 omgeving. Deze apps vereenvoudigen je operationele processen en maken gebruik van de licenties die je al hebt. Zo ondersteunen we je team en helpen we je alles uit je Microsoft 365 omgeving te halen.

Screenshot van PowerBI app - Happiness app

Word, Excel, Powerpoint, Outlook en tegenwoordig Teams worden veelal al wel gebruikt door de meeste organisaties. Wist je dat Microsoft 365 veel meer te bieden heeft? Bijvoorbeeld op het gebied van business apps voor je organisatie, analyse en statistiek oplossingen en zelfs complete dashboarden om altijd een goed overzicht te hebben van hoe je ervoor staat.

De kans is groot dat je dit zelfs al tot je beschikking hebt binnen je huidige Microsoft 365 abonnement. Haal jij al alles uit je licentie?

Het enige dat nog moet gebeuren is het inrichten van deze  apps om ze volledig te laten aansluiten op jouw organisatie en processen. Dat is waar Simplr-IT je mee kan helpen. We richten het in op je, eigen, bestaande Microsoft 365 omgeving. Indien gewenst leveren we support, ondersteunen en helpen we je de apps te onderhouden en waar nodig uit te breiden.

Benieuwd wat het Microsoft Powerplatform voor jouw team kan betekenen? Simplr’s Business Consultant Machteld neemt het in een introductie sessie met je door.

Het is de missie van Simplr-IT om jou en je team geloven in de kracht van IT om de slagkracht van je organisatie te vergroten.

Wij geloven dat jouw organisatie het meest efficiënt is als mensen die processen uitvoeren, ze zelf (mede)vorm kunnen geven, inrichten of zelfs vanaf de grond af opbouwen, ondersteund met een digitale gereedschapskist.

De kracht van Simplr voor jou teamHet ontwikkelen van apps binnen je eigen Microsoft 365 omgeving baseren wij op
3 peilers die de basis vormen van wat Simplr doet

We starten bij je team

Perfecte proces afstemming

Hou alles in eigen hand

Opzoek naar advies?