Zorgeloos ruimtes reserveren met Joan

De beschikbaarheid van een ruimte bekijken of het boeken van een kamer voor je bespreking is vanaf nu super eenvoudig en de communicatie hierover is buitengewoon duidelijk. Joan is dé assistent voor de reservering van al je algemene- en vergaderruimtes.

Joan
Koppeling met agenda's
Schroefloos bevestigen
Energiezuinig

Mogelijkheden van het ruimtereserveringsyssteem

Fantastisch schermDe speciale e-ink technologie zorgt voor een super scherp scherm met een goede leesbaarheid en een inkijkhoek tot 180 graden.

Koppelt met agenda'sJoan maakt gebruik van agenda’s die je al beheert en doet dit over je wifi-netwerk. Er hoeft niets extra gebouwd of aangelegd te worden.

EnergiezuinigJoan verbruikt 99% minder energie dan een standaard LCD scherm en hoeft daarom slechts eens in de paar weken opgeladen te worden.

SchroefloosGeen boor, schroeven of gaten in je muur bij de installatie van Joan. Met een magneetstrip is de bevestiging zo gebeurd.

Het Joan-reserveringssysteem is beschikbaar in drie edities: Joan Assistant, Joan Manager en Joan Executive.

Verschillende Joan devices

Joan Assistant

De Joan Assistant laat de status van de ruimte zien en geeft ook meteen informatie over de meeting weer. Deze variant beschikt over een non-touch display.

Joan Assistent

Joan Manager

Met het interactieve touch display zie je meteen of een vergaderruimte vrij of bezet is. Het is ook mogelijk om de agenda te bekijken en via het scherm te reserveren.

Joan Manager

Joan Executive

Bij de Joan Executive is het mogelijk om trend reports van de werkplekken te ontvangen. Daarnaast zit er een WAP2-EAP beveiliging op.

Joan Executive

Rick

Koffie drinken met Rick?

Wil je ook zonder frustratie een ruimte reserveren en niet gestoord worden tijdens besprekingen? Rick helpt je bij het maken van de juiste keuze tussen de verschillende Joan devices.

Productsheet: Ruimtes reserveren met Joan

Wil je ook graag frustraties en interrupties voorkomen tijdens het bijwonen en inplannen van meetings? Download dan nu de gratis productsheet: Ruimtes reserveren met Joan. In deze productsheet gaan we extra in op de mogelijkheden van het ruimtereserveringssysteem.

 

 

Productsheet: Joan


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?