Applicaties

Alles waar je elke dag mee werkt. Software als Microsoft 365 (Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Teams), administratiepakketten, Photoshop, maar ook toepassingen als VoIP telefonie en Joan (ruimtereserveringssysteem).

Microsoft 365

Communicatie en samenwerken staat centraal bij Microsoft 365. Alle bekende Microsoft-programma's zijn beschikbaar in de cloud en je kunt ze op al je apparaten installeren. De echte kracht van Microsoft 365 is dat alles in dienst is gesteld om je doelen samen te verwezenlijken.

Exclaimer

Beheer de e-mailhandtekeningen van je medewerkers centraal. Ontwerp professionele e-mailhandtekeningen die automatisch worden toegevoegd aan alle e-mails uit Microsoft 365, allemaal geregeld in de cloud. Centraal e-mail handtekeningen opstellen en beheren.

Joan

De beschikbaarheid van een ruimte bekijken of het boeken van een kamer voor je bespreking is vanaf nu super eenvoudig en de communicatie hierover is buitengewoon duidelijk. Joan is dé assistent voor de reservering van al je algemene- en vergaderruimtes. Beschikbaar in drie edities. 

VoIP telefonie

Als ondernemer wil je zakelijk telefoneren op het hoogste niveau. Met VoIP telefonie ben je tegen een vast laag tarief per maand verzekerd van een gestroomlijnde communicatie tussen je klanten en medewerkers. Het besparen van kosten en efficiënt werken staat hierin centraal.

Simplr-IT

Haal nóg meer uit uit je Microsoft 365 omgeving en laat onze collega's van Simplr-IT je hierbij helpen! Het Microsoft Powerplatform dat veelal standaard bij een Microsoft 365 Business licentie geleverd wordt, stelt je in staat om business apps te bouwen waarmee jouw werk overzichtelijker en productiever wordt. 

Opzoek naar advies?