B&W Elektro en Beveiliging

"B&W-elektro en Beveiliging staat voor een klantgerichte, vernieuwende organisatie die oplossingsgericht meedenkt. Met jullie als partner bedienen we de klant vanuit meerdere specialismen optimaal." 

Om het beste resultaat te boeken is samenwerking vaak van groot belang en daarom werken wij niet alleen met spelers uit ons eigen team, maar ook met partners als B&W Elektro en Beveiliging. Dit is een elektrotechnisch installatiebedrijf, met ruim tien jaar ervaring in het maken van complete elektro installaties. 

Gaan voor de beste oplossing

Dennis de Waard, werkvoorbereider bij B&W Elektro: “Klanten kiezen voor ons omdat we snel kunnen schakelen en dat komt onder andere omdat we een kleine organisatie zijn. Daar zit echt onze kracht en onderscheidend vermogen. Als het nodig is kunnen we er binnen een paar uur zijn. Daarnaast is het meedenken in oplossingen voor ons een belangrijk aspect. Geen standaard pakketje leveren aan de klant, maar echt kijken wat voor de desbetreffende klant de beste oplossing is. Dit is van belang omdat we op deze manier de oplossing met de meeste waarde kunnen bieden en daarmee voorzien in de klant zijn behoefte.

Eén van onze grootste successen in de afgelopen jaren is Cargo Terminal Gadering B.V. (CTG), ook een klant van jullie. Dit is een klant waar wij al tien jaar komen en ook heel veel hebben mogen doen op cameragebied en daarnaast ook hebben meegedacht op ICT-gebied. Uiteindelijk hebben we jullie daar ook aangedragen als partner. Wat de relatie met CTG zo leuk maakt is dat we echt een relatie met ze hebben opgebouwd. En die relatie zorgt ervoor dat we er steeds terug komen en ook steeds meer mogen doen.”

 

Landelijke dekking

“B&W Elektro en Beveiliging bestaat nu 14 jaar en houdt zich voornamelijk bezig met elektra. Daarnaast doen we ook databekabeling, het aanleggen van glasvezel, camerabeveiliging en inbraakbeveiliging. Kortom; een breed scala aan diensten. We staan momenteel met vijftien man sterk binnen onze organisatie. Voor Lucrasoft doen we regelmatig de databekabeling, het aanleggen van glasvezel en denken we ook mee in oplossingen.

Ons klantenbestand is heel breed. We hebben een aantal aannemers waar we vast voor werken en een groep vaste klanten. Daarnaast werken we ook voor een hoop particulieren hier uit de buurt. Deze komen vaak via-via bij ons terecht, dus we hebben het echt van de mond-tot-mond reclame. Jullie zijn al lange tijd zowel partner als klant van ons en via jullie komen we ook weer terecht bij nieuwe klanten. Onze klanten zitten best wel verspreid. Van Egmond aan Zee tot Amsterdam en regio Rotterdam tot hier lokaal en richting de Maasvlakte. We hebben ook een aantal klanten in Ouddorp, Oostvoorne, Brielle en die kant op. In principe komen we overal!”

 Korte lijnen en goede kennis van elkaar als organisatie én onze klant stelt ons in staat onze klanten optimaal te bedienen. Samen gaan we voor het beste resultaat. 

Dennis de Waard, Werkvoorbereider bij B&W Elektro en Beveiliging

Hecht Partnerschap

“Toen ik nog op school zat heb ik computers gebouwd als bijbaantje bij Lucrasoft. Van daaruit is ook een vriendschap ontstaan met Lucas (red. Vos, CEO ) en Gerjan (red. van der Giessen, marketing manager), dus dat versterkte de band en het contact. De eerste server van B&W was van jullie. Momenteel doe ik het beheer zelf, omdat ik dat heel leuk vind om te doen. Onze back-up en e-mail loopt wel via jullie mocht het misgaan. Dus jullie zijn wel zeer betrokken hierin, en het is voor ons een extra verzekering. We zijn echt partners en niet zozeer klanten van elkaar.

Ons partnerschap heeft diverse voordelen. Zo komen we door jullie regelmatig aan nieuwe klanten waarbij we met jullie meegaan voor databekabeling of andere oplossingen. Het levert dus werk en het is daarnaast fijn dat het beheer bij ons op de zaak goed loopt. Het is oprecht een fijne samenwerking.”

Korte lijnen

“De samenwerking verloopt door alle jaren heen fijn, zeker als we kijken naar CTG waar we nu samen aan het werk zijn. Dan zie je dat doordat we elkaar goed kennen we korte lijnen hebben. Mijn monteur heeft vaak direct contact met jullie, en spreekt dan degene die er echt over gaat. Het grote voordeel van die korte lijnen is: de snelheid van het werkproces, heldere communicatie en een reducering van fouten.

Het prettigst aan de samenwerking met Lucrasoft is jullie klantgerichtheid. Echt kijken wat de klant nodig heeft en wat we als oplossing kunnen bieden. Daarnaast zijn we beiden organisaties die willen meegaan met de nieuwste technieken en hier ook van op de hoogte willen zijn en blijven. Er veranderd een hoop, ook in de elektra wereld, en daar proberen we dus goed in bij te blijven. Met name onderwerpen als automatisering en domotica. B&W-elektro en Beveiliging staat voor een klantgerichte, vernieuwende organisatie die oplossingsgericht meedenkt.  Met jullie als partner bedienen we de klant vanuit meerdere specialismen optimaal.”

Opzoek naar advies?