Webroot: virusscanner in de cloud


Steeds meer bedrijven en particulieren krijgen te maken met aanvallen van cybercriminelen. Het aantal misdrijven waarbij cybercriminelen betrokken zijn, zal de komende jaren ook fors toenemen. Hierom waarschuwen wij al regelmatig voor ransomware aanvallen, virussen en meer en proberen we bewustwording te creëren. Wij beschermen onze klanten al op diverse manieren, waaronder door Webroot in te zetten.

 

Veel van onze klanten maken al gebruik van Webroot, dé virusscanner die aanbevolen wordt door Lucrasoft IT Beheer. Laat ons je uitleggen waarom Webroot onze voorkeur geeft.

Omdat Webroot gebruik maakt van de cloud, is slechts minimale schijfruimte vereist voor installatie. Het installeren van Webroot is in enkele seconde gebeurd en er zijn geen grote software-updates nodig. De gegevens in de cloud waar Webroot gebruik van maakt, zijn namelijk altijd al up-to-date. Het scannen van je computer is in minder dan een minuut klaar en vormt daarbij geen onnodig hoge belastig voor je PC. Je kan dus gewoon je PC blijven gebruiken.

 

Reden genoeg dus om Webroot aan te bevelen aan onze klanten!

 

Val je onverhoopt voor de slinkse trucs van cybercriminelen, neem dan altijd zo snel mogelijk contact op met onze helpdesk via +31 786811505 of stuur een e-mail naar support@lucrasoft.nl

Wil je weten wat je kunt doen om je organisatie zoveel mogelijk voor te bereiden en te beschermen tegen een dergelijke actie, stuur dan een e-mail naar itbeheer@lucrasoft.nlWe leggen graag uit wat mogelijk is en komen langs om je personeel hier bewust van te maken.

Opzoek naar advies?