Meer in minder tijd bij Amphitec dankzij nieuwe Windows 2019 Server 

Amphitec bouwt al 20 jaar druk- en vacuĆ¼m oplossingen voor uiteenlopende toepassingen in binnen- en buitenland. Hierbij gaat het team van Amphitec geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, dit is de kracht van het bedrijf: maatwerk bieden aan klanten, in het meedenken, ontwerpen, simplificeren, innoveren, verduurzamen en onderhouden.

Sinds 2010 is Lucrasoft ICT beheer de vaste partner van Amphitec en verzorgen wij niet alleen de  support maar ook de ICT voor de hele organisatie. Afgelopen zomer, opende Amphitec een nieuwe productiefaciliteit in Polen. Met deze gloednieuwe productielocatie verdubbelt het bedrijf haar capaciteit met de nieuwste generatie machines.

Verhuizen naar een nieuwe productielocatie tijdens Corona

Middenin de Corona pandemie moest de ICT infrastructuur naar de nieuwe Poolse fabriek worden verplaatst. Ons projectteam, onder leiding van Frank Verstraten reisde naar Polen af om hierbij te assisteren zodat de ICT infrastructuur stabiel en veilig bleef werken.

 

Nieuwe Poolse productiefaciliteit Amphitec

 

De ICT omgeving in Hendrik Ido Ambacht was al wat ouder en voldeed niet meer aan de eisen om met het Product Data Management software pakket van Solidworks te werken. Solidworks PDM is voor de bedrijfsprocessen van Amphitec cruciaal en als dit efficiƫnter en sneller kan dan heeft het hele bedrijf hier direct profijt van.

Het project:

Na meerdere gesprekken met Amphitec adviseerden wij om een nieuwe Windows 2019 server op locatie te plaatsen met volledige SSD schijven en 10 Gbit netwerk ontsluiting voor maximale performance.

Gelukkig was het bedrijf al eerder gemigreerd naar Microsoft 365 dus daar hadden wij weinig omkijken naar, dit bleef gewoon doorwerken.

Door de vervanging van de server, moesten nog wel de persoonlijke bestanden van circa 45 eindgebruikers naar OneDrive verplaatst worden.
Zo zijn deze bestanden nu overal ten alle tijden beschikbaar en is het platform klaar voor de toekomst.
Alle bedrijfsgegevens worden bovendien zowel lokaal als in Microsoft 365 veilig opgeslagen in de Lucrasoft Cloud back-up diensten, zodat gegevens niet meer verloren gaan.  

amphitec_logo

Als het nodig is reizen wij naar Polen om onze klanten te ondersteunen, zelfs tijdens een pandemieBij Lucrasoft ICT Beheer houdt het namelijk niet op nadat we een project bij je opgeleverd hebben, maar denken we graag mee hoe we jouw bedrijf met behulp van ICT nog effectiever en succesvoller kunnen maken.

 Met onze vernieuwde ICT omgeving, benutten we niet alleen beter de functionaliteit van Solidworks PDM, maar door betere performance, doen wij ook nog eens meer werk in minder tijd. 

Martin van Stigt Thans - Manager Engineering bij Amphitec BV in Hendrik-ido-Ambacht

Staat jouw organisatie ook voor een uitdagend ICT project?

Wij helpen jou hier graag bij!
Vul je voor- en achternaam in
Vul je telefoonnummer in
Waar wil je het over hebben
Opzoek naar advies?