Een veilige, schaalbare en stabiele ICT omgeving voor FOCUS-ON VoF 

FOCUS-ON VoF is een snel groeiende internationale startup. Het bedrijf is in 2017 ontstaan vanuit SAMSON en KROHNE. Door expertise uit beide organisaties te bundelen werd de Focus-1 Smart Control Valve ontwikkeld, een innovatieve afsluiter waarmee zij dit jaar het Red Dot Design Award wonnen.

De slimme industriƫle kleppen werken en communiceren volledig autonoom en zien er ook nog eens heel mooi uit. Dankzij de Focus-1 zijn systemen minder complex en worden processen geoptimaliseerd.

Waar was FOCUS-ON VoF naar op zoek?FOCUS-ON VoF zocht een flexibele innoverende ICT partner die haar computernetwerk stabiel kon inrichten en beheren. De ICT omgeving van FOCUS-ON VoF moest vooral betrouwbaar, stabiel en veilig zijn. Daarnaast wilden zij een flexibele omgeving die makkelijk mee kon groeien.

Dit hebben wij voor ze gedaan:Wij begonnen met een uitgebreide inventarisatie op locatie.  Uit ervaring weten wij dat elke organisatie en omgeving andere wensen en eisen met zich meebrengt. Hierbij staat het waarborgen van de continuĆÆteit van de bedrijfsprocessen bij de klant centraal.

Ons advies Na uitvoerig overleg hebben wij Unifi Managed netwerk omgeving voorgesteld die op afstand door ons gemonitord wordt.  Verder is de Microsoft 365 omgeving onder de loep genomen en hebben wij hier de Lucrasoft Security Baseline op uitgerold. Zo is de klant verzekerd van een goed beveiligd en beheersbare ICT omgeving.

 

De met een Red Dot award bekroonde Focus-1 Smart Control Valve

Het resultaat

FOCUS-ON VoF heeft nu een stabiele en veilige ICT omgeving die makkelijk schaalbaar is. Dankzij het Microsoft 365 portfolio kunnen zij tal van apps gebruiken die passen bij het innovatieve karakter van het bedrijf en met ze mee groeit.

Lucrasoft ICT Beheer monitort de gehele ICT omgeving en acteert volgens het afgesproken support contract.

 

Wij denken graag met onze klanten meeOns team overlegt continue met FOCUS-ON VoF over veiligheidsvraagstukken met betrekking tot databescherming en toepassingen voor de Focus-1. Bij Lucrasoft ICT Beheer houdt het namelijk niet op nadat we een project bij je opgeleverd hebben, maar denken we graag mee hoe we jouw bedrijf met behulp van ICT nog effectiever en succesvoller kunnen maken.

Opzoek naar advies?