Branches

 Uiteraard speelt IT tegenwoordig in bijna iedere branche een belangrijke rol. Na ruim 20 jaar hebben we klanten in allerlei verschillende branches: transport & logistiek, zakelijke dienstverlening, retail, groothandel, gezondheidszorg en educatie.

Transport & Logistiek

In de transport & logistiek sector wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets. Deze sector vraagt alleen om een ander soort tablet dan je op kantoor of thuis gebruikt. Daarom leveren wij in deze sector vooral robuuste tablets die wind en weer weerstaan en wel tegen een stootje kunnen. Doordat ondernemingen die actief zijn in de transport & logistiek meestal werkzaam zijn op grote terreinen, installeren wij ook regelmatig Wifi Access Points om het Wifi bereik te vergroten.

Zakelijke dienstverlening

IT speelt in de zakelijke dienstverlening een enorm belangrijke rol. Het opslaan, beheren en maken van een (cloud) back-up van bestanden, het communiceren met klanten, het (online) samenwerken met collega's, het aansluiten van een kwalitatief hoogwaardige netwerkverbinding, het beheren van systemen, het inrichten van werkplekken en het tegengaan van cybercriminaliteit. Met als doel om op een veilige, efficiënte, productieve en gemakkelijke manier te kunnen werken.

Retail & Groothandel

Door de verschuiving van offline naar online, zie je in de retailwereld steeds vaker productzuilen met touchscreens waarop consumenten zelf hun producten kunnen samenstellen en bestellen. Wij leveren regelmatig de hardware hiervan. Zowel in de retail als groothandel richten we ook regelmatig werkplekken in, die voldoen aan de systeem- en netwerkeisen van voorraadsystemen als Accountview en Microsoft Dynamics NAV.

Gezondheidszorg

Beveiliging en privacy is een belangrijk onderdeel in de gezondheidszorg. Helaas is de schatting dat de helft van de zorgorganisaties in de komende jaren tussen één en vijf cyberaanvallen ondergaat. Het optimaliseren van de beveiliging is daarom een veel voorkomende oplossing. Andere belangrijke onderdelen in de gezondheidszorg zijn: schaalbaarheid, kostenreductie en veiligheid. Daarom verzorgen wij steeds vaker cloudoplossingen als Office 365 en VoIP telefonie.

Educatie

In de educatie branche is er ook steeds meer sprake van digitalisering. Om educatie aantrekkelijker te maken en op maat aan te kunnen bieden, stijgt het gebruik van tablets en laptops enorm. De lessen worden interactiever, alleen is het wel belangrijk dat de aandacht erbij wordt gehouden. Om de aandacht erbij te houden, schermen wij bepaalde applicaties af (indien gewenst).

Opzoek naar advies?