Lucrasoft ICT Beheer

Innovatie stopt nooit. Met de mogelijkheden die de nieuwste techniek biedt, willen we jou inspireren. Zo maken we de wereld samen makkelijker, slimmer en beter, en laten we techniek vóór jou werken. Dit vraagt om een stevig fundament, waarbij een goede basisconditie van al je ICT-systemen essentieel is. Als Microsoft Gold-partner beschikken wij over de juiste kennis én tools om je hierbij te begeleiden. Met ons ICT Compleet aanbod kunnen wij je zelfs volledig ontlasten tegen een vast bedrag per maand.

Dit is wat wij voor jou kunnen doen:

Beheer

We helpen je bij alles om een topprestatie te kunnen leveren en spelen hierbij flexibel in op de omstandigheden. 

Security & Back-up

Als ICT een belangrijk onderdeel is binnen je organisatie, is het des te belangrijker om na te denken over de veiligheid hiervan. 

Hardware

De beste werkplek voor jou is allang veel meer dan een PC met een scherm. Wij voorzien je van een complete persoonlijke oplossing. 

Applicaties

Alles waar je elke dag mee werkt. Software als Microsoft 365, administratie-pakketten, Photoshop maar ook toepassingen als VoIP telefonie en Joan. 

Nieuws

 

Simplr-IT

Haal méér uit Microsoft 365!

Het Microsoft Powerplatform dat veelal standaard bij een Microsoft 365 Business licentie geleverd wordt, stelt je in staat om business apps te bouwen waarmee jouw werk overzichtelijker en productiever wordt.

Laat ons je hierbij helpen..

MEER
Blog

6 maanden na de eerste COVID-19 golf

microsoft surface laptop

Veel organisaties zijn de afgelopen maanden versneld digitaal gaan (thuis)werken. Hoe brengen drie verschillende bedrijven het ervan af. Dit is deel 1

MEER
ICT COMPLEET

Hoe Nederland Maritiem Land van de Nood een Deugd maakte

Nederland Maritiem Land

Begin dit jaar stapte Nederland Maritiem Land over op ICT Compleet. Tijdens deze hectische periode bleek Cloud-werken en Microsoft Teams verrassend snel voor een efficiënte samenwerking te zorgen.

LEES DE CASE

Wat onze klanten zeggen


Wij kampten met torenhoge telefoonrekeningen. Het actief meedenken en het advies om over te stappen naar VoIP telefonie (een vast-mobielcombinatie) heeft enorm veel telefoniekosten voor ons bespaard.

Jeanette de Heer, mede-eigenaar Autobedrijf de Heer

Microsoft Gold Partner
Microsoft classificeert naar kennis, ervaring en vakbekwaamheid. Wij zijn er trots op dat Lucrasoft ICT Beheer gecertificeerd is als Microsoft Partner Gold Small and Mid-market Cloud Solutions. Microsoft Gold Partners zijn partners van het hoogste niveau. Deze titel verdienen organisaties die de juiste mensen, kennis, ervaring, vaardigheden en betrokkenheid in huis hebben om goede en adequate oplossingen te bieden.

 

Lucrasoft ICT Beheer is een Microsoft Gold Partner

Productcatalogus: ICT Beheer

 
Benieuwd naar wat Lucrasoft ICT Beheer voor jou kan betekenen? In onze productcatalogus komen alle ICT-(rand)zaken naar voren: Beheer, Security, Back-up, Microsoft 365, Werkplek en Telefonie.

 

 

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data. Wil je weten hoe we dat doen?
Lees er over in onze privacy statement.

Advies nodig?
+31 (0)78 6811505 ictbeheer@lucrasoft.nl