Jouw ICT Beheer in veilige handen

Innovatie stopt nooit. Met de mogelijkheden die de nieuwste techniek biedt, willen wij bij Lucrasoft ICT Beheer jou inspireren. Zo maken we de wereld samen makkelijker, slimmer en beter, en laten we techniek vóór jou werken. Dit vraagt om een stevig fundament, waarbij een goede basisconditie van alle ICT-systemen essentieel is. Als Microsoft Gold-partner beschikken wij over de juiste kennis én tools om je hierbij te ondersteunen. Met ons ICT Compleet aanbod kunnen wij je zelfs volledig ontlasten tegen een vast bedrag per maand.

Lucrasoft ICT Beheer uit Hendrik-ido-Ambacht gespecialiseerd in:

ICT Beheer

Een flexibele ICT-partner is essentieel om in te spelen op digitalisering. Wij geven graag het advies dat past bij jouw ambities. 

Veiligheid & Back-up

Zeker nu we thuis werken is een veilig ICT-systeem cruciaal. En gaat er toch iets verkeerd, dan is een goede back-up een prettige gedachte.

Hardware

De beste werkplek voor jou is allang veel meer dan een PC met een scherm. Wij voorzien je van een complete persoonlijke oplossing. 

Applicaties

Microsoft 365, ERP-pakketten, VoIP telefonie of JOAN, wij zorgen ervoor dat je  efficiënter met deze applicaties werkt en nemen zorgen hierover uit handen.

Nieuws

 

 

 

 

QuickScan

Hoe gezond is jouw IT?

Een gezond en veilig ICT systeem wordt steeds belangrijker, dreigingen nemen toe, en oplossingen worden steeds complexer. Heb je al over een QuickScan gedacht?

 

 

ALLES OVER QUICKSCAN
BLOG

Zes maanden later (3)..

Deel drie van onze serie hoe verschillende bedrijven de digitale transitie omarmen is uit. Herken jij jouw bedrijf hierin?

LEES BLOG
Projectcase

Amphitec: Méér in minder tijd

Logo Amphitec BV

Lees hoe dit ambitieuze bedrijf haar fabriek in Polen verhuisde en nu sneller werkt dan ooit.

LEES CASE

Wat onze klanten zeggen


Wij kampten met torenhoge telefoonrekeningen. Het actief meedenken en het advies om over te stappen naar VoIP telefonie (een vast-mobielcombinatie) heeft enorm veel telefoniekosten voor ons bespaard.

Jeanette de Heer, mede-eigenaar Autobedrijf de Heer

Microsoft Gold Partner
Microsoft classificeert naar kennis, ervaring en vakbekwaamheid. Wij zijn er trots op dat Lucrasoft ICT Beheer gecertificeerd is als Microsoft Partner Gold Small and Mid-market Cloud Solutions. Microsoft Gold Partners zijn partners van het hoogste niveau. Deze titel verdienen organisaties die de juiste mensen, kennis, ervaring, vaardigheden en betrokkenheid in huis hebben om goede en adequate oplossingen te bieden.

 

Lucrasoft ICT Beheer is een Microsoft Gold Partner

Productcatalogus: ICT Beheer

 
Benieuwd wat Lucrasoft ICT Beheer voor jouw succes kan betekenen? Vraag vrijblijvend onze productcatalogus aan. Wij adviseren jou graag hoe ICT Beheer, Veiligheid, Back-up, Microsoft 365, Werkplek en Telefonie makkelijker, veiliger of efficiënter kan.

 

 

 

 

Productcatalogus IT Beheer


Wij respecteren je privacy en gaan vertrouwelijk om met je data, zie ons privacy statement. Dit formulier is beschermd door Google (Privacy Policy, Terms of Service).
Opzoek naar advies?